MasterChef 3: Όταν η Σπυριδούλα πέταξε το τηγάνι – Η στρατηγική και η νικήτρια ομάδα

MasterChef 3: Όταν η Σπυριδούλα πέταξε το τηγάνι – Η στρατηγική και η νικήτρια ομάδα

Σχόλια, ανατροπές, "μπηχτές" και δοκιμασίες όπου η αγωνία έφτασε στα ύψη. Ποια ομάδα κέρδισε στη δοκιμασία των κρασιών και ποιος παίκτης πήρε την ασυλία. Το έπαθλο της νικήτριας ομάδας.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του MasterChef 3, οι δύο ομάδες που είχαν αναμετρηθεί στη δοκιμασία με τα κρασιά, έμαθαν για τις επιδόσεις τους και τη βαθμολογία του μενού των 5 πιάτων που είχαν φτιάξει.

Λίγο πριν μάθουν το ποια ομάδα κέρδισε, οι κριτές ζήτησαν τη γνώμη των διαγωνιζομένων για την επιλογή των αρχηγών και, συγκεκριμένα, για την επιλογή του Παντελή ως αντίπαλου αρχηγού από τον Αλέξανδρο.

Οι παίκτες δεν δίστασαν να εκφράσουν τις σκέψεις τους περί στρατηγικής και να πουν πως η εν λόγω κίνηση του Αλέξανδρου τους έκανε μεγάλη εντύπωση και ότι ήταν κάτι που δεν περίμεναν.

Αρκετοί παίκτες υποστήριξαν πως το έκανε επίτηδες, θεωρώντας τον πιο αδύναμο και εύκολο στόχο, ενώ ακόμη κι ο ίδιος ο Παντελής παραδέχτηκε πως ήταν απροετοίμαστος για τη θέση αυτή.

Έπειτα, οι τρεις κριτές σχολίασαν τα πιάτα που είχαν κάνει οι δύο ομάδες και τους μετέφεραν τις απόψεις των δύο ειδικών, των σομελιέ που γεύτηκαν το μενού τους και που ψήφισαν αναλόγως.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά ένα από τα πιάτα των παικτών ήταν τέλειο και πήρε 50/50! Πρόκειται για το γλυκό της μπλε ομάδας, που επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος, η Λιζ και η Σπυριδούλα.

Η βαθμολογία των δύο ομάδων ήταν πάρα πολύ κοντά και η αγωνία των παικτών μεγάλη, ωστόσο, με πολύ μικρή διαφορά, νικήτρια ήταν η κόκκινη ομάδα, όπου αρχηγός ήταν ο Παντελής.

Η κόκκινη ομάδα είχε ως έπαθλο μία μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης στη Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες επισκέφθηκαν ένα χαμάμ, έκαναν μασάζ και δοκίμασαν την κρητική κουζίνα του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη.

Η ηττημένη ομάδα πέρασε στη δοκιμασία της ασυλίας, όπου οι παίκτες, αρχικά, τεμάχισαν 10 κοτόπουλα σε 15 λεπτά και, έπειτα, οι τρεις καλύτερα (Χρήστος, Ιωάννα, Σπυριδούλα) έπρεπε να τηγανίσουν 15 τέλεια αυγά.

Ο Χρήστος κατάφερε με ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου να πάρει τη νίκη από τη Σπυριδούλα, με την παίκτρια να πετάει κάτω το τηγάνι – που την είχε κάψει κιόλας -, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε.

Και… ο διάχυτος ερωτισμός του MasterChef

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα