MasterChef: Τα τρία πιάτα αντιγραφής έφεραν πανικό – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

MasterChef: Τα τρία πιάτα αντιγραφής έφεραν πανικό – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
MasterChef 7 YouTube

Σκληρή μάχη το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef με στόχο την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η δοκιμασία που δυσκόλεψε τους παίκτες και εκείνος που αποχώρησε.

Με μία ακόμη αποχώρηση ολοκληρώθηκε το MasterChef 7 για αυτή την εβδομάδα και στο επεισόδιο της Παρασκευής (03/02) ένας παίκτης αποχαιρέτησε οριστικά τον μαγειρικό διαγωνισμό στο STAR.

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία και έτσι οι παίκτες της βρέθηκαν στην άβολη θέση της ψηφοφορίας από την οποία προέκυψαν ο Σταύρος, ο Θοδωρής και ο Έλσον, ενώ νωρίτερα ο αρχηγός των Κόκκινων, Αλέξανδρος, βγήκε από μόνος του στον “τάκο” για να παλέψει για την παραμονή του.

Έτσι οι τέσσερις παίκτες φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και πήραν θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους, ενώ οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον ταλαντούχο και καταξιωμένο chef Μίλτο Αρμένη, ο οποίος έφερε μαζί του όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πιάτα τα οποία οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν.

Η δοκιμασία απαιτούσε ψυχραιμία, σωστή διαχείριση χρόνου, μαγειρική αντίληψη και μεθοδικότητα, κάτι που φάνηκε να δυσκολεύει ιδιαίτερα τους τέσσερις επίδοξους σεφ.

Έχοντας δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη να χαλαρώνει νωρίς και να επιστρέφει στο σπίτι, όχι όμως και ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι, ο οποίος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, μόνο 20 βαθμούς, και ήταν εκείνος που αποχαιρέτησε οριστικά τον μαγειρικό διαγωνισμό.

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Έλσον

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα