MasterChef: Το Twitter αποθέωσε την Κατερίνα – Εκτός εαυτού η παίκτρια

MasterChef: Το Twitter αποθέωσε την Κατερίνα – Εκτός εαυτού η παίκτρια
Κατερίνα - Masterchef Youtube @MasterChef Greece

Η Κατερίνα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με τον ιδιαίτερο τρόπο της να ερμηνεύει και να σχολιάζει τις καταστάσεις στο σπίτι του MasterChef.

Η 36χρονη Κατερίνα υπήρξε μια αμφιλεγόμενη παίκτρια φέτος, τόσο για τους συμπαίκτες της όσο για τους τηλεθεατές, με τα σχόλιά της να γίνονται αμέσως viral.

Οι ατάκες έχουν γράψει ιστορία, ενώ η ίδια βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων στο σπίτι του MasterChef 4.

Η μεγαλύτερη… παγίδα της Κατερίνας σε αυτήν τη δοκιμασία αποχώρησης δεν ήταν άλλη από τον ίδιο της τον εαυτό, όπως δήλωσε.

“Λειτουργούν πολλοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά… Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν! Γίνεται φασαρία, γίνεται κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες… πολλά. Δεν πρέπει να αφήνω να με επηρεάζουν, αλλά με επηρεάζουν!” είπε η Κατερίνα, τονίζοντας λίγο πριν τη δοκιμασία ότι δε θέλει να τη βοηθήσει κανείς!

“Καταπίνεις, καταπίνεις και δε χωράει άλλο να καταπιείς! Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω… Έχω φτάσει σε ένα σημείο να λέω τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο. Δεν έχω καμία σχέση!” είπε φανερά εκνευρισμένη η παίκτρια στην κάμερα.

Η αποχώρηση της Τρίτης ήταν άλλωστε γυναικεία υπόθεση, αφού η Ντέμη, η Μαριάννα και η Κατερίνα βρέθηκαν υποψήφιες παίκτριες και τα spoilers εξ αρχής έδειξαν πως η Κατερίνα τίθεται εκτός του μαγειρικού ριάλιτι. 

Το Twitter στάθηκε στο πλευρό της πάντως καθ’ολη τη δοκιμασία του επεισοδίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα