MasterChef Trailer: Ο “Μπόμπαινας” φέρνει πανικό στην κουζίνα – Άφωνοι οι κριτές

MasterChef Trailer: Ο “Μπόμπαινας” φέρνει πανικό στην κουζίνα – Άφωνοι οι κριτές
Ο "Μπόμπαινας" star tv - youtube printscreen

Σκληρή μάχη το βράδυ της Δευτέρας στην κουζίνα του MasterChef, με στόχο την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής. Μεγάλη απογοήτευση από τους κριτές.

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (02/05), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ Κοντοκώστα, η χρυσή δεκάδα του φετινού διαγωνισμού είναι πια γεγονός και ανάμεσα τους βρίσκεται επίσημα ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος.

Στη δοκιμασία του Mystery Box, αυτή τη φορά τους διαγωνιζόμενους περιμένουν δύο κουτιά και ένα μεγάλο δίλημμα. Ρίσκο ή ασφάλεια; Ιδού η απορία.

Κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή “δρόμο για τη νίκη. Ένας όμως θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, επηρεάζοντας με τις επιλογές του το αποτέλεσμα της δοκιμασίας. Πόσο στρατηγικές θα αποδειχθούν οι αποφάσεις του;

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα, με δυο υλικά να πρωταγωνιστούν σε κάθε πιάτο.

Εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους κριτές, θα καταφέρει να κερδίσει τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας και την κάρτα ασυλίας, που είναι διαθέσιμη για τελευταία φορά, συνοδευόμενα με ένα σημαντικό δώρο, που πολλοί θα ήθελαν στην κουζίνα τους.

Αντίθετα, εκείνοι με τις λιγότερο καλές προσπάθειες θα βρεθούν σε δυσμενή θέση και θα κληθούν να φορέσουν τη μαύρη ποδιά της υποψηφιότητας για αποχώρηση στην επόμενη δοκιμασία.

Ο “Μπόμπαινας” φέρνει για άλλη μια φορά πανικό στην κουζίνα, με τις σπόντες να πέφτουν η μία μετά την άλλη. Μεγάλη η απογοήτευση των σεφ στη δοκιμή ενός πιάτου και ιδιαίτερα σκληρά λόγια στην κριτική τους.

Ποιος ή ποια θα χαμογελάσει στο τέλος της ημέρας και ποιοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα “μαύρα μαντάτα”;

MasterChef: Το trailer της Δευτέρας (02/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα