MasterChef: Αλλεπάλληλες εντάσεις στην κουζίνα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

MasterChef: Αλλεπάλληλες εντάσεις στην κουζίνα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
MasterChef YouTube

Μάχη σώμα με σώμα στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής. Ποιος παίκτης δεν έπεισε τους κριτές;

Αναβαθμισμένο ήταν το επίπεδο δυσκολίας σε μια ακόμη αποχώρηση στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής 29/04), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η Ελισάβετ και ο Δημήτρης aka “Μπόμπαινας” ήταν οι δύο παίκτες που προέκυψαν από την ψηφοφορία, η οποία ήταν γεμάτη εντάσεις με πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον εκρηκτικό παίκτη που πέταξε μέχρι και… καλαμπόκια στους συμπαίκτες του, και κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης της Ιταλικής Εβδομάδας που έφτασε στο τέλος της.

MasterChef: Το πιάτο αντιγραφής του Elio Sironi

Καλεσμένος των τριών chef κριτών ήταν ο καταξιωμένος και βραβευμένος Ιταλός chef Elio Sironi, ο οποίος παρουσίασε στους παίκτες ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, με στόχο να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

MasterChef: Η αποχώρηση

Μάχη στήθος με στήθος στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, καθώς οι κριτές βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυο πολύ καλές προσπάθειες, και το αποτέλεσμα κρίθηκε τελικά στη λεπτομέρεια.

Μετά τη διαδικασία αξιολόγησης των πιάτων, οι κριτές ανακοίνωσαν πως η Ελισάβετ είναι ο παίκτης που εγκαταλείπει το MasterChef 2022 και μένει εκτός τελικής 10άδας του φετινού διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα