MasterChef trailer: Reunion πριν τον τελικό – Εντάσεις και μοιραία λάθη

MasterChef trailer: Reunion πριν τον τελικό – Εντάσεις και μοιραία λάθη
MasterChef 5 Facebook / @MasterChef Greece

Έφτασε η ώρα για την προτελευταία δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5. Οι παλιοί παίκτες επιστρέφουν, τα αίματα ανάβουν και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκονται οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, οι οποίοι θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τρίτης (08/06) στην προτελευταία δοκιμασία.

Μαζί τους στην κουζίνα του MasterChef 5 θα βρεθούν όλοι οι παλιοί παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star, που θα τους εμψυχώνουν, θα τους βοηθούν – και ενίοτε θα τους αποπροσανατολίζουν – από τον εξώστη.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης θα βάλουν τα δυνατά τους για άλλη μια φορά, προσπαθώντας να πάρουν το προβάδισμα σε αυτή την προτελευταία δοκιμασία του μεγάλου τελικού του MasterChef 5, ωστόσο, θα υπάρξουν λάθη.

“Εδώ έχουμε μια έκπληξη, όχι ευχάριστη”, ακούμε να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς σημειώνει σε άλλο σημείο του trailer: “Δεν έχει πετύχει καθόλου, είναι πολύ βαρύ”. “Δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει αυτό το γλυκό”, λέει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σε ποιον θα στοιχίσουν τα μοιραία λάθη;

MasterChef 5: Δείτε το trailer της Τρίτης (08/06)

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα