ΔΙΟΝΥΣΗΣ MASTERCHEF

Με πολλή δουλειά και σεβασμό απέναντι στους κριτές, ο Διονύσης έχει καταφέρει να μπει στη 10άδα. Είναι παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης και δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες.

Διονύσης Σαρακίνης του "MasterChef 5"

MasterChef Τελικός - Διονύσης: Ποιος είναι ο φιναλίστ και γιατί προκάλεσε αντιδράσεις για το παρελθόν του

Ο φιναλίστ του MasterChef δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον μεγάλο τελικό, βλέποντας τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη να κατακτά τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο. Γιατί προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων το τελευταίο 24ωρο.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια του MasterChef 5

MasterChef Τελικός: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη γυναίκα "MasterChef". Η βαθμολογία της ήταν καλύτερη από αυτή του Διονύση Σαρακίνη και έτσι πήρε τη νίκη στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο Διονύσης από το MasterChef 5

MasterChef - Τελικός: Θύελλα αντιδράσεων για το ακροδεξιό παρελθόν του Διονύση

Πληθώρα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει στα social media η αποκάλυψη πως ο φιναλίστ του φετινού MasterChef,\, Διονύσης Σαρακίνης υπήρξε υποψήφιος ακροδεξιού συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

MasterChef - Τελικός: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση - Ποιος πήρε προβάδισμα στην πρώτη δοκιμασία

MasterChef - Τελικός: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση - Ποιος πήρε προβάδισμα στην πρώτη δοκιμασία

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης ολοκλήρωσαν την πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5. Εκπλήξεις με παλιούς παίκτες και ανακοίνωση για... ταξίδι στην επόμενη φάση. Ποιος φιναλίστ προηγείται στη βαθμολογία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκάλεσε γέλιο αλλά και αμηχανία σε παίκτες και κριτές

MasterChef - Τελικός: Γκάφα εις διπλούν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Μπέρδεψε τους παίκτες

Το ίδιο λάθος και μάλιστα... επί δύο έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκκίνηση του μεγάλου τελικού του MasterChef 5."Σεφ θα φύγω" η απάντηση για την γκάφα του να μπερδέψει τους φιναλίστ.

Ημιτελικός MasterChef: Ποιος προηγείται και βρίσκεται πιο κοντά στον τελικό

Ημιτελικός MasterChef: Ποιος προηγείται και βρίσκεται πιο κοντά στον τελικό

Η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης αναμετρήθηκαν σε δύο δοκιμασίες στον ημιτελικό. Ποιος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και έχει προβάδισμα στον τελικό του MasterChef 5.

MasterChef: Αυτοί θα μονομαχήσουν για τον τελικό - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

MasterChef: Αυτοί θα μονομαχήσουν για τον τελικό - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Ένα ζευγάρι θα μονομαχήσει για μία θέση στον τελικό του MasterChef, ενώ το δεύτερο θα διεκδικήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό. Ποιοι πήραν το εισιτήριο για την επόμενη ημιτελική φάση.