MasterChef: Ξεσπά η σύζυγος της Ντέμης “Μας αποκαλούν ανώμαλες”

MasterChef: Ξεσπά η σύζυγος της Ντέμης “Μας αποκαλούν ανώμαλες”
Ντέμη MasterChef 4 Youtube

Η σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου, παίκτριας του MasterChef 4, καταγγέλλει πως το ζευγάρι δέχεται απειλητικά μηνύματα από φανατισμένους τηλεθεατές του ριάλιτι.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Άλκηστις Αλεξανδράτου, η σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου, παίκτριας του MasterChef 4, εξέφρασε την ανησυχία της για τα επιθετικά μηνύματα που δέχεται εκείνη και η σύζυγός της στο διαδίκτυο. “Μας λένε να κλείσει το μαγαζί, μιλάνε για τις επιλογές μας, μας αποκαλούν ανώμαλες“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, πολλοί είναι οι άγνωστοι που βαθμολογούν με ένα αστέρι το εστιατόριό τους στις αξιολογήσεις της Google. “Έχουμε δεχθεί πάνω από 5.000 μονάστερες κριτικές, έχουμε πάει στο 3,5, αναφέρει για το φανατισμένο κοινό, που υποβαθμίζει τη δουλειά τους.

Είναι αστείος ο τρόπος που εκφράζουν τον θυμό τους αλλά έχει πολλές επιπτώσεις στην προσωπική ζωή κάποιου άλλου. Ήταν δική μου ιδέα να πάει η Ντέμη στο ριάλιτι γιατί το μαγαζί μας χρειαζόταν μια προώθηση και μια προβολή, δεν το έχω μετανιώσει, αλλά μου επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι ένα πάρα πολύ μικρό χωριό όπου δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιον χαρακτήρα, διαφορετικότητα“, καταλήγει η Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα