MasterChef: Τα ζευγάρια, η φωτιά στον φούρνο και οι παίκτες που αποκλείστηκαν

MasterChef: Τα ζευγάρια, η φωτιά στον φούρνο και οι παίκτες που αποκλείστηκαν

Οι παίκτες του περσινού MasterChef επέστρεψαν στο παιχνίδι και συνεργάζονται μαζί με τους φετινούς διαγωνιζόμενους για πέντε ημέρες, διεκδικώντας το Silver Award και 10.000 ευρώ. Οι ομάδες που δημιουργήθηκαν και το ζευγάρι που αποκλείστηκε πρώτο.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef, αφού 9 από τους περσινούς παίκτες επέστρεψαν στην κουζίνα του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως τους ανακοίνωσαν οι κριτές, η βδομάδα αυτή θα είναι διαφορετική, αφού θα διεκδικήσουν το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ με τη βοήθεια των περσινών παικτών, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Παλιοί και νέοι παίκτες έκαναν ζευγάρια και ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να καταφέρουν να έχουν μια καλή απόδοση αυτή τη βδομάδα, κατά τη διάρκεια των 5 ημερών που θα είναι μαζί, και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν είναι τα εξής:

Τιμολέων Διαμαντής – Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Χρήστος Γλωσσίδης – Ασημίνα Ουστάλλι

Αργύρης Αγλαμίσης – Χρήστος Μπάρκας

Μάγκυ Ταμπακάκη – Ζαχίρ Γιαβαρί

Δημήτρης Τσίκιλης – Σταμάτης Κωβαίος

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου – Παντελής Βούρος

Σάββας Ληχανίδης – Πάνος Τόγιας

Σελίμ Σελτζούκ – Μανώλης Σαρρής

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης – Ιωάννα Μπουρλόκα

Κάθε ένας από τους περσινούς παίκτες έφερε μαζί του ένα υλικό και το κάθε ζευγάρι έπρεπε να δημιουργήσει ένα νόστιμο πιάτο με βάση αυτό, ενώ οι παίκτες δούλευαν εναλλάξ ανά 15 λεπτά.

Όλα τα ζευγάρια είχαν εκπληκτικές ιδέες, με κάποιους από τους περσινούς παίκτες να φέρνουν νέες τεχνικές στην κουζίνα του MasterChef. Η συνεργασία τους, πάντως, ήταν πάρα πολύ καλή και τα πιάτα αξιόλογα.

Αν εξαιρέσουμε τον φούρνο του Χρήστου Γλωσσίδη που άρπαξε φωτιά (κυριολεκτικά!) λόγω ενός κομματιού λαδόκολλας που ήταν μέσα, η δοκιμασία κύλησε πολύ ομαλά, με όμορφη διάθεση, χιούμορ και δημιουργικότητα.

Από τα 9 πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές, έπρεπε να επιλέξουν τα 8 που περνούν στην επόμενη φάση. Το ζευγάρι που αποκλείστηκε ήταν ο Παντελής με τον (περσινό) Κύπριο Χαράλαμπο.

Ωστόσο, οι κριτές ανακοίνωσαν πως τόσο ο Παντελής όσο και οι παίκτες που θα αποκλειστούν μετέπειτα, θα έχουν κάποια στιγμή – που θα είναι έκπληξη – μια δεύτερη ευκαιρία στη διεκδίκηση του επάθλου.

Απόψε, τα ζευγάρια θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και τη μεγάλη προσπάθεια, ενώ η δοκιμασία φαίνεται πως θα περιλαμβάνει ποτά. Ποιο ζευγάρι, άραγε, δεν θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα