Μάθιου Πέρι: Ατύχημα ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Διαβάζεται σε 2'
Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι Brian Ach/Invision/AP PHOTO

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Το επίσημο ανακοινωθέν.

Ο θάνατος του πρωταγωνιστή των “Friends” Μάθιου Πέρι ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από “οξείες επιδράσεις κεταμίνης“, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στην πισίνα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο. Ο πνιγμός είχε αναφερθεί ως παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατό του.

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες δήλωσε: «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε την αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι ως τις οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης».

Και συμπλήρωσε: «Οι παράγοντες που συμβάλλουν στο θάνατο του κ. Πέρι περιλαμβάνουν πνιγμό, στεφανιαία νόσο και τα αποτελέσματα της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα».

Η μάχη με το αλκοόλ και ο εθισμός στα χάπια

O ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις καταχρήσεις και τον εθισμό του. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, ο ίδιος είχε βρεθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης δυο φορές, αναφέροντας πως έχει ξεχάσει ολόκληρα χρονικά διαστήματα από τη συμμετοχή του στη σειρά.

“Δεν θυμάμαι τρία χρόνια από αυτό”, είχε δηλώσει στο BBC Radio 2 το 2016, προσθέτοντας ότι “είχα λίγο ξεφύγει” εκείνη την περίοδο.

Το 1993, σε ηλικία μόλις 24 ετών και όταν έκανε το ντεμπούτο στα “Φιλαράκια”, ο εθισμός του Μάθιου Πέρι στο αλκοόλ βρισκόταν προ των πυλών, με τα πρώτα σημάδια να κάνουν την εμφάνισή τους. “Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει σε πολλά προβλήματα”, ανέφερε.

Τα απομνημονεύματα του “Τσάντλερ” αποκάλυψαν για πρώτη φορά με τέτοια ειλικρίνεια και πληρότητα τον προσωπικό του Γολγοθά στα χρόνια της νιότης και της δόξας, τη μάχη με τους “δαίμονες” που παραλίγο να του στερήσουν τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, αλλά και τις αισθητές αλλαγές στην εμφάνισή του κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν της σειράς.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την τροχιά του εθισμού μου αν παρατηρείτε το βάρος μου από σεζόν σε σεζόν. Όταν έχω βάρος, είναι αλκοόλ. Όταν είμαι αδύνατος, είναι χάπια. Όταν έχω υπογένειο είναι πολλά χάπια” έγραφε στο βιβλίο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα