Μελίνα Ασλανίδου: Έπαθε σοκ στο “Secret Song” – “Όχι ρε φίλε, θα τρελαθώ!”

Διαβάζεται σε 2'
Μελίνα Ασλανίδου
Μελίνα Ασλανίδου Glomex/Alpha Tv

Άναυδη έμεινε η Μελίνα Ασλανίδου με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο “Secret Song”. Ποιοι εμφανίστηκαν και ποιο τραγούδι είπαν. Τα παιδιά που έκλεψαν την παράσταση.

Το “The Secret Song”, το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που έκλεψε τις εντυπώσεις και ενθουσίασε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα του, επανήλθε με το δεύτερο (και τελευταίο) επεισόδιό του το βράδυ της Κυριακής (19/11) στον Alpha.

Το show ήταν για άλλη μια φορά γεμάτο εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές με ξεχωριστά πρόσωπα.

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε εννέα διαφορετικά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος και της μουσικής, που χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί, κάθισαν στην λευκή πολυθρόνα του “The Secret Song”, έτοιμοι για μία μοναδική έκπληξη.

Η έκπληξη στην αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές, καθώς δύο κόσμοι ενώθηκαν μέσα από ερμηνείες που άγγιξαν την πιο ευαίσθητη χορδή της.

Συγκεκριμένα, ο κουμπάρος και φίλος μας μαζί με το βαφτιστήρι της, αλλά και μια συντέκνισσά της, ανέβηκαν στη σκηνή και της αφιέρωσαν δύο τραγούδια: το “Γκιούλ Μπαξέ” και το “Όσο βαρούν τα σίδερα”.

Ο Κρητικός τραγουδιστής και λυράρης Βασίλης Σκουλάς ταξίδεψε από την Κρήτη για την έκπληξη, ενώ τα δύο παιδάκια που τραγούδησαν μαζί, έκλεψαν την παράσταση.

“Δεν μπορώ! Δεν το πιστεύω αυτό που μου κάνετε. Θα τρελάθώ! Τι να κάνω; Να έρθω εκεί;” ήταν η αντίδραση της αγαπημένης τραγουδίστριας, που συγκινήθηκε και δάκρυσε.

“Είναι οικογένειά μου, είναι άνθρωποι της καρδιάς μου. Έχουμε συντεκνιάσει. Νιώθω υπερηφάνεια και αγάπη σε όλους. Δεν έχω λόγια, είναι τεράστια η συγκίνηση” είπε, μεταξύ άλλων, η Μελίνα Ασλανίδου στο τέλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα