Μιχαήλ Βαρθακούρης: "Η μαμά μου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας"

Μιχαήλ Βαρθακούρης
Μιχαήλ Βαρθακούρης GLOMEX

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε για το "πρώτο του μοντέλο" τη Σοφία Αλιμπέρτη και τόνισε πως "έχει αφήσει πίσω της κάτι που πολλοί ψάχνουν και κυνηγούν".

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" το βράδυ της Τετάρτης και μεταξύ άλλων μίλησε για την μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη.

"Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες" ανέφερε χαρακτηριστικά. "Τη θαυμάζω που άφησε πίσω της κάτι που πολλοί ψάχνουν και κυνηγούν".

ADVERTISING

Όσον αφορά τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο υπογράμμισε πως πολύ νωρίς τον "έκοψε" από το τραγούδι. "Είσαι φάλτσος μου είπε".

"Έχεις ακούσει την παροιμία “το μήλο κάτω από τη μηλιά”; Ε, εγώ βγήκα μία ωραία φράουλα στην οικογένεια. Καμία σχέση. Αυτή η μηλιά έβγαλε και μια φράουλα. Δεν το επιχείρησα ποτέ να τραγουδήσω. Με έκοψε από πολύ νωρίς ο πατέρας. Μου είπε “παιδί μου, είσαι φάλτσος”! Και καλύτερα που το είπε. Αρκετοί είμαστε" τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show
SHARE:

24Media Network