Μιχάλης Ρέππας: “Φοβάμαι πάρα πολύ, έχω χάσει τον ύπνο μου”

Μιχάλης Ρέππας: “Φοβάμαι πάρα πολύ, έχω χάσει τον ύπνο μου”
Ο Μιχάλης Ρέππας στο The 2Night Show Glomex

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για το τηλεοπτικό σενάριο που γράφει μετά από 25 χρόνια, τις θρυλικές "Τρεις Χάριτες", το "YFSF" και την κρίση ηλικίας που έπαθε στα 47 του χρόνια.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης (15/04) ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια απουσίας, με τη μεταφορά της παράστασης “Συμπέθεροι Από Τα Τίραν” στη μικρή οθόνη.

“Στην τηλεόραση πατάει το κουμπί και μπορεί να την ανοίξει ο καθένας. Είναι πάρα πολύ σκληρό πράγμα, αλλά είναι και το πιο επιδραστικό αλλά και εξαντλητικό… Είμαι πάρα πολύ καλά και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά δημιουργικά. Δεν το λέω επειδή πρέπει να παρουσιάσω μια δουλειά, αισθάνομαι τριαντάρης. Έχω πάρα πολλή όρεξη να μπω στα γυρίσματα. Φοβάμαι πάρα πολύ τι αποδοχή θα έχει η δουλειά. Έχω χάσει τον ύπνο μου από την ώρα που το αποφασίσαμε με τον Θανάση, έχω χάσει τον ύπνο μου! Από την άλλη λαχταράω πάρα πολύ να ξαναπάω σε γύρισμα, χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι μια ομάδα ηθοποιών που συμφωνήσαμε σε αυτή τη δουλειά και θέλω πάρα πολύ να βρεθώ μαζί τους. Θα παίξω κι εγώ. Είναι σε 26 κεφάλαια η ίδια ακριβώς ιστορία”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και περιέγραψε την κρίση ηλικίας που βίωσε, αλλά και πώς, τελικά, την ξεπέρασε.

Στα 47 μου πέρασα κρίση ηλικίας. Για κάθε άνθρωπο, νομίζω, έρχονται κάποιες κομβικές στιγμές. Ήταν η στιγμή που αναγνωρίζεις την ταυτότητά σου, τη θνητότητά σου, ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Πρέπει να συμβιβαστείς με το ότι έχεις περάσει σε μια άλλη φάση. Για δυο – τρεις μήνες έπαθα μια μελαγχολία, έτσι όπως τη βίωσα εγώ. Έχασαν όλα το νόημά τους. Γίνονται ασπρόμαυρα, δεν έχεις επιθυμία για τίποτα. Μετά από ένα διάστημα, σιγά σιγά σαν να πήραν από μόνα τους πάλι χρώμα τα πράγματα μέσα μου. Σαν να αντέδρασε το σώμα μου”.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, αναφέρθηκε, επίσης, στο “Your Face Sounds Familiar” και τη θέση του κριτή που έχει αναλάβει, δηλώνοντας πως το διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά “Τρεις Χάριτες” και στην απόφαση που είχαν πάρει με τον συνεργάτη του, να μην επιτρέψουν να παίζει σε επανάληψη. “Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν η σωστή απόφαση”, σχολίασε σχετικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα