Μίλτος Μακρίδης: Το περιστατικό με πρώην παίκτη του “Bar” που “έσπασε” και αποχώρησε

Διαβάζεται σε 2'
miltosmakridis
Μίλτος Μακρίδης glomex

Ο Μίλτος Μακρίδης σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μίλησε για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και θυμήθηκε περιστατικά της καριέρας του.

Νοσταλγία έφερε στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον” της Δευτέρας (27/11) η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Μίλτου Μακρίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μοιράστηκε με το παρουσιαστικό δίδυμο Σεργουλόπουλου – Μελιτά άγνωστα περιστατικά που έζησε στα τηλεοπτικά πλατό και που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν.

“Όταν είμαι μπροστά στην κάμερα το μόνο που σκέφτομαι είναι από την άλλη μεριά τι κάνουν οι άνθρωποι, στα απογευματινά παιχνίδια σκεφτόμουν ότι κάθεται η οικογένεια μαζεμένη, σκεφτόμουν δηλαδή τι θα πω, για να μην προσβάλλω..”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε περίοδος που “καβάλησε το καλάμι” λόγω της δημοσιότητας, ο παρουσιαστής είπε πως από μικρός είχε την τύχη να μεγαλώσει μέσα στο θέατρο με πολύ επώνυμους ανθρώπους, οπότε ήταν κάτι που το συνήθισε, ενώ τόνισε πως δεν είχε λαχτάρα να βγει στο γυαλί.

Όντας ένας παρουσιαστής που έχει συνδέσει το όνομά του και με τα πρώτα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση και απαντώντας στο σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως το γυαλί μπορεί να καταστρέψει αυτόν που είναι ανυποψίαστος, ο Μίλτος Μακρίδης σχολίασε: “Έχει να κάνει με το εάν είσαι ριάλιτι ο ίδιος. Θέλω να πω ότι αν είσαι ο ίδιος ριάλιτι μέσα στο ριάλιτι θα λειτουργήσεις ως ο πυρήνας του ριάλιτι. Αν από τη φύση σου δεν είσαι το παρατηρείς απ’ έξω. Για μένα ήταν φυσική μου διαδικασία […] Η τηλεόραση είναι η πλατεία του χωριού. Ό,τι είναι το χωριό έτσι είναι και η πλατεία του. Ως εκ τούτου δεν είναι το πρόβλημα αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση, είναι η κοινωνία που είναι τέτοια και καθρεφτίζεται στην τηλεόραση”.

Αναλύοντας το εάν είναι δύσκολες οι συνθήκες μέσα σε ένα ριάλιτι για τους παίκτες, ο Μίλτος Μακρίδης θυμήθηκε ένα περιστατικό, όταν ένας παίκτης “έσπασε” από το πρώτο βράδυ και έφυγε. “Εκανε τρελά πράγματα και αναγκαστήκαμε να τον απομακρύνουμε. Έχει πεθάνει πια αυτό το παιδί, ήταν ο Γιώργος Νάιδας“, κατέληξε ο παρουσιαστής.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Μακρίδη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα