Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο φημολογούμενος καβγάς με τον Παπαδάκη και η αποχώρηση από την εκπομπή

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο φημολογούμενος καβγάς με τον Παπαδάκη και η αποχώρηση από την εκπομπή
Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης

Γιατί λείπει η δημοσιογράφος από το «Καλημέρα Ελλάδα»; Τι λέει ο Γιώργος Παπαδάκης και ποιες φήμες τον θέλουν να της έχει μιλήσει απότομα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παραίτηση.

Διαστάσεις παίρνει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ η κραυγαλέα απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα». Το πρωί της Δευτέρας, που πολλοί ανέμεναν την δημοσιογράφο να επιστρέψει πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς απουσιάζει από την περασμένη Τετάρτη, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τους δύο συνεργάτες να έχουν έρθει σε σύγκρουση και την κα. Αντωνοπούλου να σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Τετάρτη το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην απουσία της δημοσιογράφου, λέγοντας πως οφείλεται σε μια αδιαθεσία, αλλά και το γεγονός πως εκείνη δεν είχε πάρει την άδειά της το καλοκαίρι. «Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια» είχε σχολιάσει για το γεγονός πως η δημοσιογράφος είχε αναλάβει την εκπομπή του καλοκαιριού.

Η εξήγηση του Γιώργου Παπαδάκη

Ωστόσο, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε μια ένταση με την συνεργάτη του, χωρίς να μιλήσει περαιτέρω για το θέμα: «Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι» σημείωσε και πρόσθεσε: «Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας» αναφερόμενος στα γενέθλιά της δημοσιογράφου.

Δείτε το Βίντεο:

Το παρασκήνιο της έντασης

Το Σαββατοκύριακο τα σενάρια για την απομάκρυνσή της φούντωσαν. Η εκπομπή του Alpha έδωσε λεπτομέρειες για τον καβγά που φέρεται να ακούστηκε σε ολόκληρο το πλατό μετά το τέλος της εκπομπής της περασμένη Τρίτη. «Δεν είναι δυνατό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείσαι με το κινητό σου» φέρεται να της είπε ο παρουσιαστής, με εκείνη να βάζει τα κλάματα και να αποχωρεί. Το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλύτερα Δεν Γίνεται» ήθελε την Μπάγια Αντωνοπούλου να υποβάλει την παραίτησή της, η οποία αρχικά δεν έγινε αποδεκτή.

Το πρωί της Δευτέρας και εφόσον η δημοσιογράφος δεν επέστρεψε στο πόστο της, φαίνεται πως η συνεργασία Αντωνοπούλου – Παπαδάκη (ίσως και με τον ΑΝΤ1;) τελειώνει κάπου εδώ. «Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήθηκε ένας πολύ μεγάλος καβγάς με το τέλος της εκπομπής την περασμένη Τρίτη» σχολίασε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσαροπούλου στο Happy Day που έκανε λόγο για εκφράσεις «πεζοδρομίου».

Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά του, το κανάλι σε επικοινωνία του News 24/7, δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό, αφήνοντας την διένεξη σε προσωπικό επίπεδο και μεταξύ των δύο δημοσιογράφων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα