My Style Rocks 2: Το “κήρυγμα” του Στέλιου Κουδουνάρη περί μπουζουκιών αποστόμωσε την παίκτρια

My Style Rocks 2: Το “κήρυγμα” του Στέλιου Κουδουνάρη περί μπουζουκιών αποστόμωσε την παίκτρια

O σχεδιαστής μόδας σχολίασε ότι το outfit της Μαρίας Λέκα ήταν για τα.. μπουζούκια. Η κριτική αυτή φαίνεται να δυσαρέστησε ιδιαίτερα την όμορφη παίκτρια.

Μπορεί το τηλεπαιχνίδι “My Style Rocks 2” να διένυσε μόλις την πρώτη του εβδομάδα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι πολύ νωρίς για εντάσεις και δάκρυα… Μέχρι στιγμής τουλάχιστον τρεις παίκτριες έχουν “σπάσει” και βάλει τα κλάματα από τις κριτικές που δέχτηκαν για τις στιλιστικές τους επιλογές, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που παραπονιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς ζητείται από εκείνες και ότι οι βαθμολογίες πολλές φορές αδικούν την προσπάθειά τους.

Τελευταίο παράδειγμα μικροέντασης ήταν αυτό που συνέβη στο βραδινό γκαλά της Παρασκευής με θέμα “red carpet” όταν ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε ότι το outfit της Μαρίας Λέκα ήταν για τα.. μπουζούκια. Η κριτική αυτή φαίνεται να δυσαρέστησε την όμορφη παίκτρια, η οποία φορτίστηκε και εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτριά της ότι νιώθει άσχημα για το τι θα σκεφτούν οι δικοί της αν ακούσουν ότι ντύνεται έτσι.

Ο κ. Κουδουνάρης βλέποντας τη δυσαρέσκειά της έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα