Δάκρυα στο “My style rocks”: Παίκτρια δεν άντεξε την κριτική κι έφυγε από το πλατό

Δάκρυα στο “My style rocks”: Παίκτρια δεν άντεξε την κριτική κι έφυγε από το πλατό

Οι παίκτριες ου συμμετέχουν στη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού φαίνεται να είναι ήδη φορτισμένες, άλλοτε λόγω ψυχολογικής πίεσης και άλλοτε επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από την κριτική επιτροπή.

Η Τζούλια Κολλιά, η εντυπωσιακή ξανθιά παίκτρια του “My Style rocks 2” έχει δεχθεί από την αρχή του παιχνιδιού έντονη κριτική από την επιτροπή για τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες δεν αντικατοπτρίζουν το νεαρό της ηλικίας της.

Στο σημερινό επεισόδιο, η κοπέλα δέχτηκε παρατήρηση ότι με το outift που επέλεξε δεν προσπαθήσει να κάνει μια στιλιστική πρόταση, αλλά αντίθετα ό,τι φόρεσε είναι κάπως «άοσμο». Ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης στάθηκε στο χτένισμά της και μάλιστα σηκώθηκε από την καρέκλα του, πλησίασε την παίκτρια και άρχισε να “χαλάει” τα μαλλιά της για να δείξουν πιο φυσικά και ανάλαφρα.

Όταν ακούστηκαν και οι υπόλοιπες κριτικές, η Τζούλια ξέσπασε σε κλάματα, αφήνοντας άφωνους τους κριτές και την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι συμπαίκτριές της προσπάθησαν να τη βοηθήσουν να ηρεμήσει, εκείνη όμως σηκώθηκε και έφυγε με αναφιλητά από το πλατό. Λίγες στιγμές αργότερα επέστρεψε στη θέση της χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα