My Style Rocks: Άγριος καβγάς Ηλιάνας Παπαγεωργίου με παίκτρια – “Είσαι αγενής”

My Style Rocks: Άγριος καβγάς Ηλιάνας Παπαγεωργίου με παίκτρια – “Είσαι αγενής”
My Style Rocks Glomex

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "αρπάζεται" με την Ειρήνη Παπαβασιλείου στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Ο διάλογός τους. Δείτε το trailer της Τρίτης (18/04).

Η Αναστασία Σαμαρά σίγουρα έκανε τη διαφορά με την είσοδό της στο My Style Rocks αποσπώντας υψηλές βαθμολογίες στο χθεσινό επεισόδιο.

Σήμερα, Τρίτη (18/04), η καινούργια παίκτρια συνεχίζει τις πολύ καλές επιδόσεις της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και μάλιστα ένα μέλος της κριτικής επιτροπής θα γράψει… WOW στον πίνακα των βαθμολογιών.

Τα γέλια και η καλή διάθεση που επικρατεί στο πλατό διαδέχονται οι κόντρες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης περιμένουν από τις fashionistas να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και όταν βλέπουν κάτι λιγότερο, οι βαθμολογίες πέφτουν κατακόρυφα.

Ένα τσεμπέρι φέρνει ποικίλα σχόλια, τα ρούχα μίας διαγωνιζόμενης κρίνονται ως… βαφτιστικά και η εμφάνιση της Ειρήνης Παπαβασιλείου αποδοκιμάζεται έντονα.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα “αρπαχτεί” μαζί της, λέγοντάς της: “Από πότε μιλάμε στον ενικό;”. “Από την αρχή” απαντά η παίκτρια, με το μοντέλο να της λέει: Κάνεις λάθος. Είσαι αγενής”.

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Τρίτης (18/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα