My Style Rocks: Νέα παίκτρια “εισβάλλει” και φέρνει αναστάτωση στο πλατό – Ποια είναι

My Style Rocks: Νέα παίκτρια “εισβάλλει” και φέρνει αναστάτωση στο πλατό – Ποια είναι
My Style Rocks ΣΚΑΙ

Επιστρέφει στις οθόνες μας σήμερα το My Style Rocks, με τις διαγωνιζόμενες να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις. Γνωρίστε την Αναστασία Σαμαρά, που μπαίνει στο ριάλιτι μόδας.

Η νέα εβδομάδα στο My Style Rocks ξεκινά σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (17/04), στις 17:00 στον ΣΚΑΙ, με την είσοδο μίας ακόμη διαγωνιζόμενης, της Αναστασίας Σαμαρά. Πώς την υποδέχονται τα κορίτσια και η κριτική επιτροπή;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αξιολογούν τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων με ορισμένες να τους προβληματίζουν αρκετά.

Μια fashionista φέρνει στο πλατό μια εμφάνιση – πρόταση από τους followers της. Πόσο εντυπωσιακή μπορεί να είναι μια μπλούζα από γραβάτες;

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Δευτέρας (17/04)

Γνωρίστε τη νέα διαγωνιζόμενη του My Style Rocks:

Αναστασία Σαμαρά

Ηλικία: 42 ετών

Επάγγελμα: Personal Stylist

ΣΚΑΙ


Η Αναστασία έχει καταγωγή από τη Νάουσα Ημαθίας και από μικρή της αρέσει ό,τι έχει να κάνει με το ντύσιμο αφού και οι δυο γονείς της δούλευαν στη βιομηχανία ενδυμάτων.

Έχει σπουδάσει Κλινική Διαιτολογία στην Αθήνα, στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία. Τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται ως personal stylist στο Άμστερνταμ.

Στο My Style Rocks έρχεται για να δείξει στις γυναίκες άνω των 40 αλλά και στις νεότερες πώς να ντυθούν με τρόπο σύγχρονο και φρέσκο.

Το προσωπικό της στυλ είναι κατά βάση… δωρικό όπως είναι και ο χαρακτήρας της. Προτιμά τις καθαρές γραμμές και τις μονοχρωμίες ωστόσο της αρέσει και η θεατρικότητα. Θέλει να φέρει εικόνες σύγχρονες αλλά και ανατρεπτικές.

Βρίσκει τους κριτές δικαίως… αυστηρούς και τις συμπαίκτριές της μη δεκτικές στην κριτική!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα