My Style Rocks: Δίχασε η εκκεντρική εμφάνιση της Φωτεινής – Αντιδράσεις στο Twitter

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks
My Style Rocks Glomex/ΣΚΑΙ

Avant Garde ήταν το θέμα του Gala του My Style Rocks και η εμφάνιση της Φωτεινής σχολιάστηκε έντονα. Τα αρνητικά tweets για τη σημερινή αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης (02/04) το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ, με ένα Gala που είχε ως θέμα το Avant Garde.

Οι διαγωνιζόμενες προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τα πρωτότυπα looks τους και κάποιες από αυτές το κατάφεραν, άλλες όχι, ενώ ορισμένες δίχασαν τόσο την επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές και χρήστες του Twitter/X.

Μία από αυτές που αποτέλεσαν αντικείμενο έντονου σχολιασμού, ήταν εκείνη της Φωτεινής, η οποία περιέγραψε το conept της, λέγοντας πως πηγαίνει στο after party ενός πολύ γνωστού καλλιτέχνη, όπου θα είναι όλοι extreme ντυμένοι.

Οι συμπαίκτριές της δεν της χάρισαν πολλούς πόντους, με αρκετές από αυτές να αναφέρουν πως η Φωτεινή ήταν εκτός concept και πως η εμφάνισή της δεν ήταν και τόσο πολύ Avant Garde.

My Style Rocks: Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε

Στο τέλος του επεισοδίου, ανακοινώθηκαν οι κοπέλες με τις πιο χαμηλές βαθμολογίες: η Ζέτα, η Δήμητρα και η Φωτεινή.

Η Casablanca έδωσε την ψήφο της στη Δήμητρα, ενώ οι Νικολίνα, Δομινίκη, Μπι, Σιμόν και Δήμητρα Ζαφ. ”έσωσαν” τη Ζέτα που απουσίαζε από το πλατό. Καμία ψήφο δεν πήρε η Φωτεινή.

Τα δύο κορίτσια, Δήμητρα και Φωτεινή, προχώρησαν μπροστά στους κριτές, οι οποίοι έλαβαν την τελική απόφαση.

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε τη θετική ψήφο του στη Δήμητρα, ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισαν να παραμείνει στον διαγωνισμό η Φωτεινή.

Όσο για την νικήτρια της εβδομάδας και των 2,500 ευρώ, αυτή ήταν η Δήμητρα Ζαφ. με 62.9 βαθμούς.

My Style Rocks: Αντιδράσεις για την παραμονή της Φωτεινής

Η παραμονή της Φωτεινής στο My Style Rocks έφερε αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter/X, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την θετική ψήφο που της έδωσαν η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ αν άφησαν υπόνοιες πως η ίδια έχει στυλίστα και πως η παραγωγή του παιχνιδιού την κρατάει επίτηδες στο ριάλιτι μόδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα