My Style Rocks: Διχασμός για τη Σοφία Χατζηπαντελή – Γιατί παραπονιούνται οι τηλεθεατές;

My Style Rocks: Διχασμός για τη Σοφία Χατζηπαντελή – Γιατί παραπονιούνται οι τηλεθεατές;
Σοφία Χατζηπαντελή ΣΚΑΙ

Η Σοφία Χατζηπαντελή αναστάτωσε τους τηλεθεατές του "My Style Rocks", προκαλώντας αντιδράσεις και διχασμό. Οι μισοί δεν την καταλαβαίνουν, οι άλλοι την αποθεώνουν. Τι συμβαίνει;

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (11/09) το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε για 6η χρονιά στον ΣΚΑΙ, γεμάτο νέα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις.

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισαν κάποιες από τις δέκα διαγωνιζόμενες, είτε για το στυλ τους είτε για τους λάθος λόγους, όπως η Απολλεών, αλλά και η Διονυσία, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο της Τρίτης (12/09) είδαμε να δημιουργούνται και τα πρώτα “beefs” ανάμεσα στις παίκτριες.

Εκείνη, όμως, που ξεχώρισε για τα καλά, είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Το διάσημο μοντέλο, που έγινε viral στην Ελλάδα κατά τη συμμετοχή της ως guest κριτής στο GNTM, επανήλθε στην τηλεόραση και αναστάτωσε το πλατό του ριάλιτι μόδας, αλλά και τους τηλεθεατές.

Κατά την περσινή της τηλεοπτική εμφάνιση, η Σοφία Χατζηπαντελή απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, που την αποθεώνουν λόγω του στυλ της, του αυθορμητισμού της και της έντονης προσωπικότητάς της, αλλά και αρκετούς “εχθρούς”, οι οποίοι αντιτάσσονται, όχι μόνο στο unibrow look της, αλλά, κυρίως, στον τρόπο που μιλά.

Η 26χρονη είναι Ελληνοκύπρια και έχει μεγαλώσει στις ΗΠΑ, οπότε στην έκφρασή της χρησιμοποιεί ελληνικά, κυπριακά και αγγλικά. Γι’ αυτό άλλωστε, είχαν γίνει viral οι ατάκες της εκείνο το διάστημα. Μια μερίδα του κοινού, όμως, δεν αντέχει να την ακούει να μιλά ή δεν την καταλαβαίνει, με πολλούς να αντιδρούν στο Twitter.

Άλλοι ζητούν να αρχίσει να μιλάει μόνο μία γλώσσα, άλλοι να μπουν υπότιτλοι για να μπορούν να κατανοούν όσα λέει.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την “κράζουν” επειδή θεωρούν πως το κάνει επίτηδες, ότι δηλαδή “μπλέκει” τα αγγλικά με τα ελληνικά, για να το “παίξει” μοντέρνα.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κάποια παράπονα από τους τηλεθεατές του Twitter για τις κριτικές της. Όπως γράφουν, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν αναλύει σε βάθος το ντύσιμο της εκάστοτε κοπέλας και δεν εξηγεί με λεπτομέρειες τι της αρέσει και τι όχι, όπως κάνουν οι άλλοι δύο κριτές, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός.

Είναι αλήθεια πως ήδη από το πρώτο επεισόδιο, η ίδια βαθμολόγησε με 4 αρκετές από τις διαγωνιζόμενες, κάτι που προκάλεσε σοκ τόσο στους κριτές και την παρουσιάστρια, όσο και στους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν 1 και 2, με τις υψηλές βαθμολογίες να έρχονται – συνήθως – τις τελευταίες εβδομάδες του ριάλιτι, όταν δηλαδή οι παίκτριες έχουν σημειώσει κάποια εξέλιξη.

Ακόμη και οι τηλεθεατές που την συμπαθούν και τους αρέσει η παρουσία της στο παιχνίδι, δηλώνουν πως θέλουν “το κάτι παραπάνω” στην κριτική της. Όπως γράφουν, κρίνει και βαθμολογεί με βάση το προσωπικό της γούστο και το ιδιαίτερο και εκκεντρικό ντύσιμο που προτιμά και η ίδια στην προσωπική της ζωή, ενώ θα έπρεπε η κριτική της να βασίζεται στις αρχές του styling. Όπως, επίσης, θα έπρεπε να μην σκορπίζει τις υψηλές βαθμολογίες με τόση άνεση.

Φυσικά, μια μεγάλη ομάδα τηλεθεατών λάτρεψε την Σοφία Χατζηπαντελή κατά την συμμετοχή της στο GNTM και συνεχίζει να την λατρεύει, θεωρώντας πως ο αυθορμητισμός της και η δυναμική προσωπικότητά της, “σπάνε” τα στερεότυπα της ελληνικής τηλεόραση. Ακόμα, δηλώνουν πως είναι διασκεδαστική – εφόσον μιλάμε για μια εκπομπή στην ψυχαγωγική ζώνη – ενώ την αποθεώνουν για το γεγονός ότι παίρνει στα χαλαρά τον ρόλο της κριτή στο “My Style Rocks”, που είναι ένα τηλεοπτικό ριάλιτι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα