My Style Rocks: Gala αλά Eurovision – Κλάματα, εντάσεις και παρηγοριά από τον Σκουλό

My Style Rocks: Gala αλά Eurovision – Κλάματα, εντάσεις και παρηγοριά από τον Σκουλό
My Style Rocks Glomex

Στο πνεύμα των ημερών θα κινηθεί το σημερινό Gala του My Style Rocks. Απίστευτο ξέσπασμα από την Όλγα Κοτλιδά, η οποία θα βάλει τα κλαματα στην αγκαλιά του Δημήτρη Σκουλού.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το απόγευμα της Παρασκευής (12/05) το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, με τις παίκτριες να είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εκπλήξουν τους κριτές με την φαντασία τους.

Στη σημερινή εκπομπής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το Gala της εβδομάδας, το οποίο θα έχει ως θέμα- τι άλλο; – την Eurovision, φυσικά, αφού αυτό είναι και το πνεύμα των ημερών! Θα ενσαρκώσετε μία τραγουδίστρια της Eurovision, η οποία εκπροσωπεί μία συγκεκριμένη χώρα”, ανακοίνωσε χθες η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλουν να δουν τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν πραγματικά, να πηγαίνουν το στιλ τους ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργούν ενδιαφέρουσες προτάσεις, που έχουν κάτι να “πουν”, αν και δεν τα καταφέρνουν πάντα.

Όπως βλέπουμε στο trailer, από τη σημερινή εκπομπή δεν θα λείψουν τα γέλια, οι εντάσεις και οι ειρωνείες ανάμεσα στις παίκτριες, αλλά και τα κλάματα στο πλατό, με την Όλγα Κοτλιδά να έχει ένα απίστευτο ξέσπασμα. “Δεν είμαι ακόμα τέλεια, ούτε έχω 10 χρόνια στη μόδα, αλλά…” λέει και πέφτει στην αγκαλιά του Σκουλού, που την παρηγορεί.

Στο τέλος του Gala, θα μάθουμε τη νικήτρια της εβδομάδας, αλλά και την παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας.

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Παρασκευής (12/05)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα