My Style Rocks: H Μορτασία είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας – Συγκίνηση στον τελικό

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks
My Style Rocks glomex

Οι πέντε φιναλίστ του ριάλιτι μόδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναδειχθούν νικήτριες του My Style Rocks. Η Μορτασία τελικά ήταν αυτή που κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Με έναν τελικό που τα είχε όλα, από συγκίνηση μέχρι πεντάρια αλλά και απογοήτευση ολοκληρώθηκε για φέτος το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ.

Η Μορτασία, η Απολλεών, η Διονυσία, η Μιμή και η Αμάντα ήταν οι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού, με την Μορτασία να αποκτά το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Αυτές που έφτασαν τελικά ένα βήμα πριν το τέλος στο My Style Rocks ήταν η Μορτασία, η Απολλεών και η Αμάντα. Η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τη νίκη που έφερε ξανά κλάματα αλλά και πανηγυρισμούς στο πλατό.

To στέμμα της “βασίλισσας του στυλ” της δεν της το παρέδωσε η Κατερίνα Καραβάτου αλλά η περσινή νικήτρια, Όλγα Κοτλιδά.

Ευχαριστώ! Με είχα φανταστεί με το στέμμα. Τα κατάφερα, σας ευχαριστώ για όλα. Ω Χριστέ μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή“, δήλωσε συγκινημένη η νέα νικήτρια.

Ποια είναι η Μορτασία

Η 24χρονη Μορτασία, ονομάζεται Αναστασία Μορτοπούλου και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια πήγε στα Ιωάννινα για σπουδές, ενώ πλέον μένει στην Αθήνα όπου εργάζεται σε μία βιοτεχνία ρούχων.

Η ίδια έχει δηλώσει πως το όνειρό της είναι να γίνει μια ανατρεπτική σχεδιάστρια μόδας.

Η νεαρή κοπέλα δηλώνει «επηρεασμένη από τη goth φάση και τη rave σκηνή» και αυτό ήταν εμφανές και σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις που έκανε στο My Style Rocks.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο My Style Rocks:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα