My Style Rocks: Η ερώτηση της Ειρήνης που εξόργισε τον Σκουλό – Παρενέβησαν Κουδουνάρης – Παπαγεωργίου

My Style Rocks: Η ερώτηση της Ειρήνης που εξόργισε τον Σκουλό – Παρενέβησαν Κουδουνάρης – Παπαγεωργίου
My Style Rocks glomex

Τεράστια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ειρήνη Καζάκη και τον Δημήτρη Σκουλό στο Gala του My Style Rocks, όταν η παίκτρια τον κατηγόρησε ότι είναι άδικος μαζί της στη βαθμολογία του.

My Style Rocks χωρίς εντάσεις δεν γίνεται και το Gala της Δευτέρας (24/04) είχε αρκετή.

Οι παίκτριες φόρεσαν τα καλά τους και έφεραν στο πλατό του show μόδας του ΣΚΑΙ εμφανίσεις βγαλμένες από το κόκκινο χαλί μουσικών βραβείων, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται με ορισμένα λουκ και να απορούν με μερικά άλλα.

Μια από τις περιπτώσεις που έγινε αρκετή συζήτηση, ήταν η εμφάνιση της Ειρήνης, με τον Δημήτρη Σκουλό να σχολιάζει πως δεν βλέπει την απαραίτητη λάμψη και ιδιαιτερότητα ώστε να “κλέψει” τις εντυπώσεις.

“Δεν είναι κάτι συγκλονιστικά δημιουργικό αυτό ώστε να πει κάποιος ‘ουπς, να μια ποπ τραγουδίστρια που ξεχωρίζει’. Είναι ένα λουκ που έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Το βρίσκω πάρα πολύ βασικό κιόλας. Μην το κάνεις παλιό-gaga που σου είπαν γιατί όντως είναι”, δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός σχολιάζοντας πως η παίκτρια έχει το κατάλληλο σώμα για να φορέσει κάτι πολύ στενό.

Στο άκουσμα του σχολίου ότι έχει “καταπληκτικό κορμί” η παίκτρια έδειχνε να δυσαρεστείτε, λέγοντας πως κάθε φορά που εμφανίζεται μπροστά τους ο φωτογράφος της λέει συνεχώς για το σώμα της.

Ακολουθεί ολόκληρος ο διάλογός τους:

Σκουλός: Δεν είναι κακό απλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έπρεπε να το αντιμετωπίσεις αλλιώς. Έχεις ένα καταπληκτικό κορμί, σου είπα θα μπορούσες να βάλεις κάτι πιο στενό.

Ειρήνη: Άντε πάλι με το κορμί μου.

Σκουλός: Άντε πάλι με το κορμί. Άκου να σου πω Ειρήνη μου. Αν θες να ακούσεις αυτά που θες εσύ να ακούσεις, είναι δικό σου πρόβλημα δεν είναι δικό μου.

Ειρήνη: Όχι κύριε Σκουλέ, αλλά κάθε φορά που έρχομαι εδώ πέρα μου λέτε για το κορμί μου. Δεν έχει τίποτα το κορμί μου, αλλά μου λέτε δεν με κολακεύει το ένα, δεν με κολακεύει το άλλο, να αναδεικνύω το κορμί μου…

Σκουλός: Αυτό κατάλαβες εσύ; Δεν το κάνει καινούργιο. Θα μπορούσες να ντυθείς πιο pop, πιο σημερινή τραγουδίστρια, αυτό μου κάνει πιο παλιό. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ειρήνη: Δεν καταλαβαίνω το απλό στο παιχνίδι αυτό. Γιατί μπορεί ένα σύνολο να είναι απλό αλλά με το styling να είναι εντυπωσιακά και αντίστοιχα να φοράς χίλια πράγματα και να παραμένεις απλή. Να σας πω κάτι άλλο;

Σκουλός: Θέλω από εδώ και πέρα να προσέξεις πάρα πολύ τι θα πεις. Γιατί παρερμηνεύεις κουβέντες των άλλων και κοιτάς να τους ‘βγάζεις σέντρα’ και αυτό είναι λάθος και δεν είναι καθόλου εξυπνάδα, είναι πονηράδα. Για αυτό σε παρακαλώ πολύ να προσέξεις τι θα πεις.

Ειρήνη: Έχω παρατηρήσει βασικά, μπορείτε να μου πείτε αν κάνω και λάθος, ότι από τότε που έχω γίνει πιο αυστηρή-αντικειμενική στις βαθμολογίες μου με κάποιες παίκτριες, προσωπικά νιώθω ότι έχετε γίνει λίγο πιο άδικος μαζί μου.

Σκουλός: Εγώ προσωπικά σαν Δημήτρης;

Ειρήνη: Ναι σε εσάς απευθύνομαι. Είστε πιστεύετε αντικειμενικός;

Σκουλός: Ναι πιστεύω ότι είμαι πολύ αντικειμενικός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα