My Style Rocks: Η Όλγα είδε τον άσσο της Μέλντας και “άστραψε” – “Δεν καταλαβαίνεις τι φοράω”

My Style Rocks: Η Όλγα είδε τον άσσο της Μέλντας και “άστραψε” – “Δεν καταλαβαίνεις τι φοράω”
My Style Rocks glomex

Η επιλογή της νέας παίκτριας του My Style Rocks, Μέλντας να βαθμολογήσει με άσσο τη σημερινή εμφάνιση της Όλγας έφερε αρκετή ένταση στο πλατό του show μόδας του ΣΚΑΙ.

Αρκετός εκνευρισμός και χαμηλές βαθμολογίες που έφεραν περισσότερη ένταση είχε το σημερινό My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (10/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Αφορμή για έναν ακόμη επεισοδιακό διάλογο ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του show μόδας, ήταν ο άσσος που επέλεξε να βάλει η Μέλντα στην εμφάνιση της Όλγας, κάτι που φυσικά εξόργισε την τελευταία.

Η Όλγα βλέποντας τη χαμηλή βαθμολογία της νέας παίκτριας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, λέγοντάς πως δεν καταλαβαίνει τι φοράει, ενώ όταν η Μέλντα δικαιολόγησε τον βαθμό της λέγοντάς της πως δεν της αρέσει τίποτα από ότι βλέπει, η Όλγα αντέδρασε έντονα λέγοντας πως “εδώ δεν κρίνεις αν θα το φορούσες ή όχι. Μήπως έχεις μπερδευτεί σε αυτό; Ούτε πάλι με πείθεις και ούτε καταλαβαίνω τον άσσο, αλλά νομίζω ότι όσο και να σε ρωτήσω πάλι δεν θα μου δώσεις να καταλάβω, οπότε οκ”.

Σημειώνεται πως η Μέλντα βρίσκεται από την αρχή της παρουσίας της στο παιχνίδι στο στόχαστρο των συμπαικτριών της, καθώς όπως υποστηρίζουν, καθημερινά παρουσιάζει εικόνες χωρίς καμία προσπάθεια και styling, συγκεντρώνοντας έτσι ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα