My Style Rocks: Δεν ξανάγινε – Βαθμολογήθηκε από όλες τις παίκτριες με άσσο

My Style Rocks: Δεν ξανάγινε – Βαθμολογήθηκε από όλες τις παίκτριες με άσσο
My Style Rocks glomex

Ιστορικό χαμηλό "καταγράφηκε" στο My Style Rocks της Πέμπτης (04/05) καθώς η νέα παίκτρια του show μόδας βαθμολογήθηκε από όλες τις διαγωνιζόμενες με "1". Οι αντιδράσεις της παρουσιάστριας και των κριτών.

Όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό βρίσκεται το My Style Rocks και οι απαιτήσεις των διαγωνιζόμενων αλλά και της κριτικής επιτροπής έχουν αυξηθεί, ενώ οι βαθμολογίες δεν φαίνεται πια να “χαρίζονται” από κανέναν.

Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο της Πέμπτης (04/05) και συγκεκριμένα με την εμφάνιση της νέας παίκτριας, Μέλντα Σαΐνη, η οποία εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και από ότι φάνηκε με τους βαθμούς, μάλλον απογοήτευσε τους πάντες, καθώς μηδεμιάς εξαιρουμένης βαθμολόγησαν το look της με άσσο.

Δικαιολογώντας τον βαθμό της η Όλγα χαρακτήρισε “αντιστάιλινγκ” την εμφάνιση της Μέλντα, η οποία συγκέντρωσε μέσο όρο 1, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί μέχρι σήμερα στο show μόδας.

Η παίκτρια εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να σχολιάζει πως η εμφάνισή της μοιάζει σαν να εμφανίστηκε στο πλατό και πρόκειται να αλλάξει για να διαγωνιστεί, ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή του με την καθολικότητα της βαθμολογίας.

Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, πρώτη φορά. Σε όλα τα χρόνια του My Style Rocks, δεν έχουν βάλει όλα τα κορίτσια 1 σε κάποιο κορίτσι και η κριτική επιτροπή. Όλοι 1“, δήλωσε ο σχεδιαστής, σχολιάζοντας πως η παίκτρια δεν τιμά την παρουσία της στο παιχνίδι κάνοντας μια τέτοια εμφάνιση.

Γνωρίστε τη νέα διαγωνιζόμενη του My Style Rocks:

Μέλντα Σαΐνη

Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Μέλντα Σαΐνη ΣΚΑΙ


Η Μέλντα έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και μόντελινγκ, έχει εργαστεί ως μοντέλο αλλά και ως γραμματέας σε ναυτιλιακή εταιρεία. Αυτή την περίοδο, έχει ένα κατάστημα με ρούχα στη Γλυφάδα.

Είναι χωρισμένη και έχει δύο αγόρια 11 και 9 ετών.

Ακολουθεί τη μόδα και από τη ντουλάπα της δε λείπουν τα επώνυμα κομμάτια. Έχει αδυναμία στα τζιν και τις τσάντες. Προσέχει πολύ την εμφάνισή της και θεωρεί πως μια γυναίκα πρέπει να είναι πάντα chic και sexy!

Με τις γυναίκες δεν τα πάει πολύ καλά αφού θεωρεί πως τη ζηλεύουν. Για εκείνη οι συμπαίκτριές της απλά… «υπάρχουν»!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα