My Style Rocks: Η χειρονομία της Απολλεών στη Γεωργία που έβαλε “φωτιά” στο πλατό

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks glomex

Η συμπεριφορά της Απολλεών πίσω από τις κάμερες ήταν το σημερινό θέμα συζήτησης των fashionistas του My Style Rocks με την ένταση να αγγίζει “κόκκινο”.

Επέστρεψε το My Style Rocks για ακόμη ένα απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και στο επεισόδιο της Παρασκευής (17/11) η Απολλεών δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε μετά τις κατηγορίες των συμπαικτριών της για τη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες.

“Μετά από κοντά δύο μήνες, έχει έρθει κορεσμός, κούραση… πολλές φορές πιεζόμαστε […] Άνοιξα το στόμα μου, γιατί τόσο καιρό δεν μιλούσα και κουνούσα το κεφάλι μου. Δεν θέλω να είμαι και χάπατο. Θέλω να προστατεύσω την εικόνα μου, τον ευατό μου, είμαι μόνη μου εδώ και αν δεν σταθώ εγώ δεν έχω κάποιον άλλον να το κάνει για εμένα εκεί έξω. Δεν κάνω έκπτωση πια στα συναισθήματά μου, τέλος. Πριν βόλευε που δεν μιλούσα, αλλά αυτό αισθάνομαι και αυτό θα λέω”, είπε η Απολλεών χωρίς να κρύψει τη φόρτισή της.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε η Διονυσία, η οποία υποστήριξε ότι οι κατηγορίες για την Απολλεών και τη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες ισχύουν, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη της παίκτριας. Στη συζήτηση επενέβη και η Γεωργία και η ένταση κλιμακώθηκε ακόμα περισσότερο, αφού μία χειρονομία της Απολλεών την έβγαλε εκτός εαυτού.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα