My Style Rocks: Παίκτρια κατηγόρησε τον Κουδουνάρη ότι κάνει body shaming

My Style Rocks: Παίκτρια κατηγόρησε τον Κουδουνάρη ότι κάνει body shaming
My Style Rocks Glomex

Η Τζένη Γεωργιάδου κατηγόρησε ευθέως τον Στέλιο Κουδουνάρη για body shaming, με τον ίδιο να της εξηγεί πως δεν κρίνει κανέναν για τα κιλά του.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/9 του “My Style Rocks”, ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την παίκτρια Τζένη Γεωργιάδου.

Αφορμή του περιστατικού στάθηκε ένα σχόλιο του κριτή προς την Αρετή Λις, ο οποίος σχολίασε πως η παίκτρια έχει ανοιχτή περιφέρεια. Τότε, η Τζένη Γεωργιάδου θέλησε να κάνει μια παρέμβαση, λέγοντας πως ο κριτής κάνει body shaming με τα σχόλιά του.

“Αυτή τη στιγμή κ. Κουδουνάρη αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, γιατί έχετε κάνει κάποια σχόλια για το σωματότυπό της, τα οποία είναι απαράδεκτα. Ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά…”, τόνισε η παίκτρια Τζένη Γεωργιάδου, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να ανταπαντά: “Είπα κάτι για το σώμα της; Εγώ σαν Στέλιος Κουδουνάρης και σαν σχεδιαστής και επαγγελματίας θεωρώ ότι όλα τα ρούχα δεν πάνε σε όλους τους ανθρώπους”.

Στη συνέχεια, η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησε να υποστηρίξει τα λεγόμενά της, με τον κριτή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ να της εξηγεί πως δεν κρίνει κανέναν για τα κιλά του, παρά μόνο για το στυλ του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα