My Style Rocks: Σελένη σε Τζωρτζίνα – “Εσύ γιατί ντύνεσαι έτσι και πρέπει να σε ανεχόμαστε;”

My Style Rocks: Σελένη σε Τζωρτζίνα – “Εσύ γιατί ντύνεσαι έτσι και πρέπει να σε ανεχόμαστε;”
My Style Rocks glomex

Ένταση μεταξύ της Τζωρτζίνας και της Σελένης με αφορμή το "1" που έλαβε η τελευταία ως βαθμολογία για το σύνολό της στο My Style Rocks της Πέμπτης. Ο έντονος διάλογος.

Χαμηλές βαθμολογίες, σκληρή κριτική και αιχμηρά σχόλια είχε το νέο επεισόδιο του My Style Rocks το οποίο επέστρεψε στον ΣΚΑΪ το απόγευμα της Πέμπτης (19/01).

Στο επισόδιο της Πέμπτης η Τζωρτζίνα Μωραΐτη και η Σελένη Φωτιάδη συγκρούστηκαν στο πλατό του show μόδας και αφορμή στάθηκε το “1” που έλαβε η τελευταία από τη συμπαίκτριά της για τη στιλιστική επιλογή της, το οποίο ήταν και το μοναδικό, αφού όλες οι υπόλοιπες παίκτριες τη βαθμολόγησαν με “3”.

Η Σελένη έκανε λόγο για “ακάθεκτη στρατηγική” από την πλευρά της Τζωρτζίνας με την ίδια να δικαιολογεί τη χαμηλή βαθμολογία λέγοντας αρχικά ότι το συγκεκριμένο σύνολο θα ταίριαζε σε μία πιο ψηλή γυναίκα, με την 34χρονη παίκτρια να εξηγεί πως το “1” ισοδυναμεί με τίποτα και πως αν θέλει να βρίσκει λόγους για να τη βαθμολογεί τόσο χαμηλά θα πρέπει να βρίσκει πιο πειστικές εξηγήσεις.

“Γιατί ντύθηκες έτσι για να πας σε έναν οικογενειακό φίλο σου;”, ρώτησε η Τζωρτζίνα για να λάβει την απάντηση από τη συμπαίκτριά της: “Τι εννοείς γιατί ντύθηκα έτσι; Εσύ γιατί ντύνεσαι έτσι συνέχεια και πρέπει να σε ανεχόμαστε;”, με τον εκνευρισμό της Σελένης να μην κρύβεται και ζήτησε από την Τζωρτζίνα να κρατήσει τις αποστάσεις της καθώς δεν τη γνωρίζει και τα σχόλιά της την προσβάλλουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα