My Style Rocks: Τα “καρφιά” Σπυροπούλου σε Κωστόπουλο για το γεύμα τους και την Μπαλατσινού

My Style Rocks: Τα “καρφιά” Σπυροπούλου σε Κωστόπουλο για το γεύμα τους και την Μπαλατσινού

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος στο Gala του My Style Rocks και πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή. Κάτι που έκανε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απασφαλίσει.

Στο Gala του My Style Rocks ήταν καλεσμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος που πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή, με τη Σπυροπούλου να εκτοξεύει τα “καρφιά” της.

Η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Πέτρο Κωστόπουλο, εκθείασε αρχικά τη μαγειρική του και αποκάλυψε πως της είχε κάνει το τραπέζι σε ένα γεύμα “που δεν ευδοκίμησε”. Η ατάκα της, προκάλεσε απορίες στους κριτές. Όπως διευκρίνισε τελικά, μιλούσαν για δουλειά και δεν ήταν μόνοι.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στη Τζένη Μπαλατσινού η οποία ήταν καλεσμένη σε προηγούμενο επεισόδιο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όμως, απέφυγε να απαντήσει.

“Έχεις το πινακάκι σου, Πέτρο μου; Δεν σου χρειάζεται γιατί δεν θα βαθμολογήσεις. Έτσι, σε τέσταρα να δω αν ξέρεις τους κανονισμούς του παιχνιδιού μας”, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: “Το είδα τις προάλλες και τους ξέρω” με τη Σπυροπούλου να συνεχίζει: “Α, τις προάλλες. Με την Τζένη;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα