My Style Rocks: Το Femme Fatale την “κατέστρεψε” και αποχώρησε

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks glomex

Με την ανάδειξη της νικήτριας της εβδομάδας και μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε το Gala του My Style Rocks στο επεισόδιο Πέμπτης. Ποια παίκτρια αποχαιρέτησε το show.

Ένα φαντασμαγορικό gala επιφύλασσε στους τηλεθεατές το My Style Rocks στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/11), αφού οι παίκτριες του show μόδας… μεταμορφώθηκαν σε femmes fatales, που ήταν και το θέμα της ημέρας.

Η επιστροφή της Χριστιάννας Κοντού στο παιχνίδι αποδείχθηκε ιδιαιτέρως δυναμική αφού στην πρώτη της εβδομάδα η παίκτρια κατάφερε να πάρει τη νίκη και να αναδειχθεί νικήτρια της εβδομάδας κερδίζοντας το ποσό των 2.500 ευρώ.

Τα ευφάνταστα concept που παρουσίασαν οι διαγωνιζόμενες στο My Style Rocks, κυμάνθηκαν από ραντεβού, event και εκδηλώσεις μέχρι μυστική πράκτορας σε αποστολή! Ωστόσο δεν ήταν όλα τα outfits επιτυχημένα και αρκετές προσπάθειες δεν απέσπασαν την πολυπόθητη, υψηλή βαθμολογία.

Από την κριτική των κοριτσιών δεν έλειψαν οι εντάσεις, με τον Στέλιο Κουδουνάρη χαριτολογώντας να λέει στις διαγωνιζόμενες: “Μήπως να φύγουμε να τα βρείτε μεταξύ σας;” και κάνοντας λόγο για μία περίεργη ατμόσφαιρα.

Αναστάτωση όμως έφερε στο πλατό κι ένα σημείωμα που έφτασε στα χέρια του κριτή την ώρα της παρουσίασης της Ντένης στο οποίο δεχόταν πρόταση για… ραντεβού μετά το γύρισμα!

Η Ντένη πάντως αρνήθηκε πως ήταν εκείνη η αποστολέας, παρά το όνομά της στην υπογραφή!

Η Διονυσία, η Γεωργία και η Χριστιάννα ήταν εκείνες που κατάφεραν να κερδίσουν εντυπώσεις και υψηλές βαθμολογίες με τις επιλογές τους. Και παρότι η Βάσω βρέθηκε στη χαμηλότερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, λόγω της ασυλίας της πρώτης εβδομάδας διασώθηκε και υποψήφιες προς αποχώρηση βρέθηκαν η Μορτασία, η Ντένη και η Παντελίνα.

Οι ψήφοι των fashionistas μοιράστηκαν και ήταν η Χριστιάννα εκείνη που αποφάσισε να δώσει τη διπλή της ψήφο στη Μορτασία, δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία να συνεχίσει στο διαγωνισμό.

Η Ντένη και η Παντελίνα βρέθηκαν στη συνέχεια μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε τη ψήφο του στη Ντένη, η Σοφία Χατζηπαντελή στην Παντελίνα και ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να σώσει με την ψήφο του τη Ντένη επιβραβεύοντας ωστόσο με τα λόγια του και το στιλ της Παντελίνας.

Τελικά, η Παντελίνα ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Gala του My Style Rocks της Πέμπτης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα