Ναταλία Γερμανού: “Δεν θα κινηθώ νομικά επειδή με είπε κάποιος γριά”

Διαβάζεται σε 2'
Ναταλία Γερμανού
Ναταλία Γερμανού papadakispress

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που βιώνει τα τελευταία χρόνια, σχολιάζοντας τα άσχημα σχόλια που δέχεται στα social media.

Για το ηλικιακό ρατσισμό που βιώνει τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media, έκανε λόγο η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” κατά την τη διάρκεια συζήτησης με τη δικηγόρο Άννα Μαρία Φίλιππα για “τρολ” λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα και σχολίασε πως δεν είναι κατά της ανωνυμίας.

Ανήκω στον μαγικό, για άλλους τοξικό κόσμο του Twitter. Δεν είμαι κατά της ανωνυμίας των λογαριασμών γιατί πιστεύω ότι το Twitter είναι ένας χώρος στον οποίο πρέπει να εκφράζονται ελεύθερα είτε με το όνομά τους είτε με ένα ψευδώνυμο”.

Και συνέχισε: “Αν κάποιος θέλει να με βρίσει επειδή δεν του αρέσω και να χρησιμοποιήσει την ηλικία μου, την εμφάνισή μου ή οτιδήποτε, εγώ δεν το θεωρώ σκόπιμο να σηκωθώ και να κινηθώ νομικά επειδή με είπε κάποιος γριά ή άσχημη.

Αυτό για μένα δεν είναι μηνύσιμο. Αν απειλήσει τη σωματική μου ακεραιότητα ή αν προτρέψει άλλους χρήστες “πάμε να της κάνουμε ντου, να τη σκοτώσουμε”, είναι άλλο θέμα, άλλα μέτρα, άλλα σταθμά. Μιλάω αποκλειστικά για μένα, όχι για τον μέσο όρο”.

Το βίντεο με το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα