Netflix: Νέα συνδρομή με μόλις 3,2 ευρώ – Ξεκινά στην Ινδία, πού θα εφαρμοστεί

Netflix: Νέα συνδρομή με μόλις 3,2 ευρώ – Ξεκινά στην Ινδία, πού θα εφαρμοστεί
Netflix 123rf.com

H Netflix τονίζει ότι το νέο πλάνο αποτελεί μια δοκιμή και ενδέχεται να μην εφαρμοστεί ευρύτερα, αποκλειστικά από συσκευές όπως smartphones και tablets. Τι ισχύει για την Ελλάδα.

Ένα φθηνότερο πλάνο σχεδιάζει να εφαρμόσει η Netflix στην Ινδία, προσφέροντας, έναντι 250 ρουπίων τον μήνα (περίπου 3,21 ευρώ), πρόσβαση στο περιεχόμενο του αποκλειστικά από συσκευές όπως smartphones και tablets.

«Θα πειραματιστούμε με διαφορετικές επιλογές σε επιλεγμένες χώρες, όπου τα μέλη θα μπορούν για παράδειγμα να παρακολουθήσουν το Netflix στο κινητό τους έναντι μιας χαμηλότερης τιμής και να εγγραφούν για συντομότερα χρονικά διαστήματα», δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση αν αυτό το πλάνο θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. H Netflix τονίζει ότι το νέο πλάνο αποτελεί μια δοκιμή και ενδέχεται να μην εφαρμοστεί ευρύτερα.

Σημειώνεται πως, μέχρι σήμερα, τα διαθέσιμα πακέτα του Netflix στην Ινδία είναι τρία, με τις τιμές τους να είναι σχετικά υψηλότερες σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα