Next Top Model: Της ζήτησαν να αφαιρέσει στήθος και τατουάζ για να μπει στο παιχνίδι

Η Βίκυ Καγιά στις οντισιόν του GNTM από την Κρήτη
Η Βίκυ Καγιά στις οντισιόν του GNTM από την Κρήτη STAR

Οι κριτές του show εξακολουθούν να έχουν αλλεργία στα σιλικονούχα στήθη και τα τατουάζ. Το καταφανές ψέμα της διαγωνιζόμενης που άλλα είπε μπροστά τους και άλλα στην κάμερα.

Η αντίφαση στην κρίση των μελών της κριτικής επιτροπής του GNTM (Greece's Next Top Model) συνεχίστηκε και στο τέταρτο επεισόδιο των οντισιόν. Από τη μία τονίζουν σε όλους τους τόνους πως επιζητούν το φυσικό, απορρίπτοντας χωρίς δεύτερη σκέψη διαγωνιζόμενες που έχουν υποκύψει στον πειρασμό της αισθητικής επέμβασης, ενώ παράλληλα απορρίπτουν κοπέλες που διαθέτουν σώματα απολύτως υγιή και φυσικά, που δεν ταιριάζουν στα στερεότυπα της πασαρέλας.

Η σοβαρή συζήτηση γύρω από τα πρότυπα της υγείας, τα φαινόμενα διατροφικών διαταραχών στο χώρο της μόδας, δεν μπορεί να γίνει με αφορμή ένα reality στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, είναι προφανές πως η επιλογή και τα κριτήρια αυτής και από τους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού είναι συχνά οξύμωρη.

Βγάλε στήθος, μπες στο παιχνίδι

Για παράδειγμα η Ειρήνη, που εμφανίστηκε στο GNTM και η οποία είχε κάνει επέμβαση στο στήθος, ενώ έφερε ένα μεγάλο τατουάζ στον αριστερό της μηρό. Οι κριτές άρχισαν να «διαπραγματεύονται» μαζί της μια νέα επέμβαση, αφαίρεσης του στήθους αυτή τη φορά, προκειμένου εκείνη να περάσει στην επόμενη φάση. Η απάντησή της στο ενδεχόμενο να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης ήταν καταφατική, αν και στο βίντεο που ακολούθησε ακούγεται να λέει πως μπορεί να έσβηνε το τατουάζ της, αλλά δεν θα πείραζε ποτέ το στήθος.

ADVERTISING

Παρά το γεγονός πως η ίδια κριτική επιτροπή απέκλεισε την μετέπειτα Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα για τους ίδιους λόγους, τελικά αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στην Ειρήνη.

Δείτε το βίντεο:

"Πολύ βαριά" για μοντέλο

Την ίδια ώρα, στην περίπτωση της Χρυσάνθης, ο φωτογράφος της Δημήτρης Σκουλός σχολίασε πως η διαγωνιζόμενη θα πρέπει είτε να πάρει 10 κιλά, ώστε να μπει στο παιχνίδι ως Plus Size μοντέλο, είτε να χάσει 10 κιλά ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις του στερεότυπου. Τα σχόλια για το σώμα της κοπέλας, η οποία σημειωτέον, όχι απλώς είναι υγιέστατη, αλλά ασχολείται και με την ιππασία, συνεχίστηκαν. «Μου φαίνεσαι βαριά για μοντέλο» σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε ένα σχόλιο που ενόχλησε την διαγωνιζόμενη.

Από την πλευρά του ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στη σωματοδομή της Χρυσάνθης λέγοντας. «Οι αποστάσεις από το στήθος στη μέση σου δεν είναι ιδανικές. Η τάλια σου είναι χαμηλή». Τελικά, αν και η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός ψήφισαν θετικά, οι αρνητικές κρίσεις των Μπράτη - Παπαγεωργίου άφησαν την διαγωνιζόμενη εκτός.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Next Top Model
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιθετικό reality στο Next Top Model: "Απορώ γιατί ήρθες. Δεν είσαι καν συμπαθητική"

Next Top Model: Βγήκαν τα... ψηλοτάκουνα μεταξύ Καγιά και Παπαγεωργίου - Η έντονη αντιπαράθεση στον αέρα

Καλλιστεία 2018: Η Ιωάννα Μπέλλα στέφεται Σταρ Ελλάς και παίρνει την εκδίκησή της από το Next Top Model

Χαστούκι στο Next Top Model: Το τηλεοπτικό κοινό δίνει στέμμα στην Ιωάννα Μπέλλα

SHARE:

24Media Network