Νίκος Απέργης: “Ο γιος μου χρειάστηκε να κάνει μία επέμβαση όταν ήταν 4 μηνών”

Νίκος Απέργης: “Ο γιος μου χρειάστηκε να κάνει μία επέμβαση όταν ήταν 4 μηνών”
Νίκος Απέργης Glomex

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον ερχομό του γιο του και το πρόβλημα υγείας του, αλλά και για τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/04) ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης, Νίκος Απέργης, ο οποίος μοιράστηκε τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια, στην ζωή του.

“Τώρα είναι 10 μηνών ο Λιάκος μας. Εργένη με άφησες πριν 4 χρόνια, με βρίσκεις παντρεμένο μπαμπά. Ωραία είναι, καλά είναι. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα είναι ωραία. Δεν είχα στα άμεσα πλάνα μου την οικογένεια, αλλά ήρθε από μόνο του, σαν θεόσταλτοανέφερε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Αναφερόμενος στο πρόβηλαμα υγείας που πέρασε ο νεογέννητος γιος του, ανέφερε: “Τώρα είναι όλα καλά. Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες, τον τέταρτο μήνα αλλά τώρα είναι όλα καλά με το παιδάκι μας. Όταν μαθαίνεις από τη μία μέρα στην άλλη ότι υπάρχει ένα θεματάκι, ξαφνικά κλονίζεσαι“.

“Με τη σύζυγό μου το έχουμε σαν μία πολύ μακρινή ανάμνηση. Βασικά ήταν σαν ένα κακό όνειρο, που ξυπνήσαμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σχετικά με την γνωριμία τους, ο Νίκος Απέργης αποκάλυψε πως η σύζυγός του είναι δασκάλα και πως γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον ακούσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν τότε. “Έπαιξαν ρόλο και τα social media”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα