Νίκος Κοκλώνης: Οι αιχμές του στην έναρξη του J2US – “Το Καρναβάλι ξεκίνησε νωρίτερα”

Νίκος Κοκλώνης: Οι αιχμές του στην έναρξη του J2US – “Το Καρναβάλι ξεκίνησε νωρίτερα”
Νίκος Κοκλώνης alpha tv

Με σπόντες του Νίκου Κοκλώνη για όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα, ξεκίνησε το αποψινό J2US. "Εμείς τις μάσκες τις φοράμε για τα act".

Γεμάτη χορό και χρώματα ήταν η έναρξη του δεύτερου live του J2US το βράδυ του Σαββάτου, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με τις οικονομικές δραστηριότητες του Νίκου Κοκλώνη.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που αφορά στον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρει ότι ο ίδιος φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός “άνοιξε” το σόου σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ερμηνεύοντας με… πλατύ χαμόγελο μια διασκευή του Volare στο κλίμα της Αποκριάς.

Στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Λίγο μετά, ο ίδιος αναφέρθηκε στο ζήτημα των ημερών, τονίζοντας ότι θα μιλήσει για τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά του κατά τη διάρκεια της βραδιάς, λέγοντας μάλιστα πως “το Καρναβάλι ξεκίνησε νωρίτερα….”

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: “Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Τέτοιο πάρτι δεν θα βρείτε πουθενά. Το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού για μας ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς τις μάσκες τις φοράμε για τα act. Θα μιλήσω σαν επιχειρηματίας στο τέλος. Τώρα έχουμε πάρτι”.

Στο τέλος της βραδιάς, ο γνωστός παρουσιαστής επανήλθε στο θέμα και μίλησε “σαν επιχειρηματίας”, όπως είχε δηλώσει.

“Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα το κάνω. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω” είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

“Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε κάτι ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης λοιπόν είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα