Nomads: Χανταμπάκης όπως Εθνική 2004 – Πώς έκανε την απόλυτη ανατροπή

Nomads: Χανταμπάκης όπως Εθνική 2004 – Πώς έκανε την απόλυτη ανατροπή

Οι Χανταμπάκης και Μόργκαν βρέθηκαν στον τελικό και διαγωνίστηκαν σε πέντε διαφορετικά αγωνίσματα. Τα τέσσερα θα έδιναν πλεονέκτημα και το τελευταίο, ήταν ο μεγάλος στίβος μάχης.

Ο “Εισβολέας” από το Survivor Χανταμπάκης ήταν ο μεγάλος νικητής φέτος για το Nomads αφού κατάφερε να επικρατήσει στον μεγάλο στίβο μάχης.

Οι αναμετρήσεις που είδαμε χθες ήταν συναρπαστικές. Ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό ήταν ο Γρηγόρης και ο δεύτερος παίκτης, που διεκδίκησε μαζί του το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ, ο Στέλιος.

Οι δυο τους βρέθηκαν στον τελικό και διαγωνίστηκαν σε πέντε διαφορετικά αγωνίσματα. Τα τέσσερα θα έδιναν πλεονέκτημα και το τελευταίο, ήταν ο μεγάλος στίβος μάχης.

Ο τελικός στίβος μάχης:

 

Τελικά, αυτός που άντεξε περισσότερο την πίεση, ψυχολογικά και αγωνιστικά, αυτός που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά του, ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης. Μάλιστα, ενώ βρέθηκε να χάνει και με διαφορά πριν φτάσει στην τελευταία πίστα, έκανε μια απίστευτη ανατροπή κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην αρχή της τελικής πίστας, ο Μόργκαν είχε τρία πλεονεκτήματα, δύο περισσότερα από τον Χανταμπάκη ο οποίος ήταν πίσω σε όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του μεγάλου και απαιτητικού στίβου μάχης.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, και τα καλύτερα που είδαμε φέτος στο Nomads. H δε νίκη Χανταμπάκη, σε πολλούς θύμισε… την εθνική του 2004.

Δείτε το απίστευτο φινάλε με την απόλυτη ανατροπή Χανταμπάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα