Nomads Μαδαγασκάρη: 4 Δημήτρηδες, μια Instagrammer, μια “νεράιδα” και ένας αγρότης – Όλοι οι παίκτες

Nomads Μαδαγασκάρη: 4 Δημήτρηδες, μια Instagrammer, μια “νεράιδα” και ένας αγρότης – Όλοι οι παίκτες
Οι παίκτες του Nomads Μαδαγασκάρη που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ANT1

Φέτος το παιχνίδι είναι γένους... αρσενικού. 12 παίκτες άνδρες και 8 εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου. Γνωρίστε και τους 20 που επελέγησαν για το Nomads.

Η μέρα πλησιάζει για την μεγάλη πρεμιέρα του Nomads από τη Μαδαγασκάρη και ο ΑΝΤ1 έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα τη λίστα με τους 20 παίκτες που θα δούμε να αγωνίζονται στο τροπικό νησί. Από αυτούς πρέπει να τονίσουμε πως 12 είναι άνδρες και 8 αντίστοιχα γυναίκες ενώ οι… λεγόμενοι και επώνυμοι, παίκτες δηλαδή κατά κύριο λόγο από τον χώρο του θεάματος είναι συνολικά επτά.

Από δηλώσεις των παικτών μέχρι σήμερα, αλλά και τα βιογραφικά τους, πρέπει να πούμε πως έχουμε ήδη ξεχωρίσει τους αγαπημένους μας. Ο άνδρας του μόχθου, ο Μάριος Ακριβόπουλος, αγρότης που εργάζεται στην λαϊκή, η αθλήτρια Μουάι Τάι με το προσωνύμιο “Τίνκερμπέλ” (Ο Θεός να σε φυλάει μην βρεθείς στο διάβα της) και η Σίσσυ Τουρνατζή που δηλώνει instagrammer είναι οι αγαπημένοι μας.

Δείτε και τους 20 παίκτες, αλλά και το βιογραφικό τους παρακάτω:

Το πρωί της Δευτέρας, η πρωινή εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε τους 12 άνδρες του παιχνιδιού, από τους οποίους πήρε και μια ενδιαφέρουσα δήλωση. Το πήραν μαζί τους στο νησί, τι αναμένουν από το Nomads και πόσο μακριά φιλοδοξούν να φτάσουν;

Το παιχνίδι ξεκινά την Πέμπτη στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα