Nomads: Ο Βασιλόπουλος έφυγε από τη Μαδαγασκάρη λόγω πένθους

Nomads: Ο Βασιλόπουλος έφυγε από τη Μαδαγασκάρη λόγω πένθους

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν πέρασε στον ημιτελικό και στον τελικό του Nomads. Όπως ανακοίνωσε ο Πούμπουρας, όμως, δεν θα βρίσκεται στην ανάδειξη του νικητή, καθώς έπρεπε να φύγει αμέσως για την Ελλάδα.

Στον τελικό πέρασαν οι Στέλιος Χανταμπάκης και Γρηγόρης Μόργκαν, οι οποίοι μάχονται στήθος με στήθος για τον τίτλο του νικητή του Nomads, αλλά και για το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, που δεν πέρασε στον ημιτελικό και τον τελικό, δυστυχώς, δεν θα βρίσκεται στην ανάδειξη του νικητή λόγω ξαφνικής απώλειας αγαπημένου του προσώπου.

Ο Βασιλόπουλος έφυγε αμέσως για την Ελλάδα και ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στους δύο φιναλίστ Στέλιο Χανταμπάκη και Γρηγόρη Μόργκαν. 

“Οι συμπαίκτες θα είναι μαζί σας στην τελική πίστα που θα αναδείξει τον νικητή που θα σας εμψυχώσουν και να σας βοηθήσουν σε αυτό σας το εγχείρημα. Να σας ενημερώσω ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν θα είναι μαζί μα λόγω ανωτέρας βίας. Είχα κάποια απώλεια και έπρεπε να πετάξει άμεσα για την Ελλάδα, του εύχομαι συλλυπητήρια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα