Ντάνη Γιαννακοπούλου: Το πραγματικό της όνομα και το ασταμάτητο κλάμα στον “Έρωτα Φυγά”

Διαβάζεται σε 2'
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Το πραγματικό της όνομα και το ασταμάτητο κλάμα στον “Έρωτα Φυγά”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στο 2night Show το βράδυ της Τρίτης. Ποιο είναι το αληθινό της όνομα και γιατί τη φωνάζουν “Ντάνη”.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “2Night Show” της Τρίτης ήταν η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας Φυγάς“.

Η τηλεοπτική “Αλεξάνδρα” αποκάλυψε και το πραγματικό της όνομα, αλλά και την ιστορία που κρύβεται πίσω από το “Ντάνη”: “Το Ντάνη είναι ουσιαστικά η πρώτη λέξη που είπα. Ιωάννα με λένε. Όταν ήμουν μικρή, προσπαθούσα να φωνάξω τον παππού μου που τον λέγανε Γιάννη, δεν μπορούσα και τον έλεγα Ντάνη. Έτσι μου κόλλησε. Ιωάννα με βάπτισαν, αλλά μου έμεινε το Ντάνη”.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στη 10ετή σχέση με τον σύντροφό της, με τον οποίο παντρεύτηκαν πέρυσι: “Είμαι ένα χρόνο παντρεμένη, είμαστε όμως μαζί 10 χρόνια. Η Ικαρία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, αγαπημένο νησί. Με το που τον είδα είπα πως κάτι συμβαίνει εδώ. Αυτό που ξεχώρισα σε εκείνον από την πρώτη στιγμή είναι ότι άκουγε, με κοίταγε στα μάτια, με ρώταγε πράγματα και άκουγε. Επικοινωνούμε, είναι εκεί, είναι παρών και αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Επίσης, δεν λέει ψέματα. Αυτό που νιώθει θα το πει”, είπε για να προσθέσει σχετικά με τη δουλειά της:

“Εγώ δεν θα το άντεχα, εάν ο σύντροφός μου έκανε αυτή τη δουλειά. Θα το σκεφτόμουν κάθε μέρα, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ, θα ήθελα χρόνο για να εξοικειωθώ. Ο σύντροφός μου, επειδή ήξερε το πάθος που έχω για τη δουλειά και ότι έχω απορριφθεί από πάρα πολλές οντισιόν για να φτάσω εδώ σήμερα, νομίζω ότι κάνει υπομονή. Έχει δει τον αγώνα μου» είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σειρά που πρωταγωνιστεί, λέγοντας πως “έχω ρίξει πολύ κλάμα για αυτόν τον ρόλο, είναι πολύ μεγάλη η συναισθηματική ένταση και φόρτιση”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα