Ντένια Αγαλιάνου για GNTM: “Μου δημιούργησε πολλά ψυχολογικά. Έκανα χρόνια να τα ξεπεράσω”

Ντένια Αγαλιάνου για GNTM: “Μου δημιούργησε πολλά ψυχολογικά. Έκανα χρόνια να τα ξεπεράσω”
Ντένια Αγαλιάνου Youtube

Το μοντέλο που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Next Top Model, πριν από δέκα χρόνια, μίλησε για το ριάλιτι, αλλά και για τη Βίκυ Καγιά.

Στην εκπομπή “Μεσημέρι YES μίλησε το μοντέλο Ντένια Αγαλιάνου, που συμμετείχε στο πρώτο κύκλο του Next Top Model, πριν από 10 χρόνια, το 2009. Η ίδια, μίλησε για το ριάλιτι, τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και την Τζένη Μπαλατσινού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “Ούτε καν ήξερα ότι είχε αρχίσει καινούργιο παιχνίδι. Γενικά μετά από δέκα χρόνια δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για το Next Top Model για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που μας έκανε πάρα πολύ μπούλινγκ. Μας δημιούργησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα σε όλες”.

“Κι αν κάποιος μου πει όχι δεν θα τον πιστέψω, να πω την αλήθεια γιατί πέρασα από εκεί και ξέρω πώς είναι. Εμένα το μόνο που μου έδωσε το Next Top Model ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό ψήσιμο. Πιστεύω ότι μου πήρε πάνω από οκτώ χρόνια να συνέλθω ψυχολογικά μέσα μου, να πω ότι πραγματικά με βλέπω στον καθρέφτη και χαίρομαι γι’ αυτό που είμαι και με αποδέχομαι ακριβώς όπως είμαι”.

“Εγώ το λέω πια γιατί δεν έχω προβλήματα, δεν έχω να κρύψω κάτι και δεν έχω κανένα θέμα και ας με σχολιάσουν γιατί πολύ απλά δε μένω εκεί. Η Βίκυ Καγιά ήταν σκληρή, όπως όλοι οι κριτές. Αν έβλεπα στο δρόμο τη Βίκυ Καγιά δεν νομίζω ότι θα την χαιρετούσα γιατί δεν μιλούσαμε ποτέ. Έχουμε βρεθεί σε events και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ”, τόνισε.

Από την άλλη, διαφορετική άποψη εξέφρασε για την Τζένη Μπαλατσινού. “Αν έβλεπα την Μπαλατσινού εννοείται ότι θα πήγαινα να της μιλήσω γιατί ήταν από τις αγαπημένες μου και μου είχε φερθεί πάρα πολύ όμορφα και με είχε στηρίξει”, είπε η Ντένια Αγαλιάνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα