Ο Άκης Πετρετζίκης αναβιώνει παλιό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του MEGA

Ο Άκης Πετρετζίκης αναβιώνει παλιό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του MEGA
KAPLANIDIS

Ένα παλιό βρετανικό φορμάτ, που είδαμε πριν από πολλά χρόνια με παρουσιαστή τον Ηλία Μαμαλάκη έρχεται στην τηλεόραση του Alpha, με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη

«Ready, Steady, Cook»! Το νέο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του Alpha φέρνει και πάλι στη μικρή οθόνη τον Άκη Πετρετζίκη σε μια εκπομπή που γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια από την τηλεόραση του MEGA. 

Το πιο επιτυχημένο μαγειρικό τηλεπαιχνίδι, παγκοσμίως, υποδέχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, δύο ομάδες: την ομάδα  της «Ντομάτας» και την ομάδα της «Πιπεριάς».  Δύο ομάδες, αιώνιοι αντίπαλοι. Δύο παίκτες, με αγωνιστικό πνεύμα. Δύο σεφ, σε θέση μάχης. Πέντε υλικά, απόλυτοι πρωταγωνιστές. Είκοσι κρίσιμα λεπτά. Ένας παρουσιαστής-σεφ που παίζει τις γεύσεις στα δάχτυλα.

Σας θυμίζει κάτι; Πρόκειται για το "Στην Κουζίνα Ολοταχώς" που παρουσίαζε πριν από 15 χρόνια ο Ηλία Μαμαλάκης τα μεσημέρια στο MEGA. Η ιδέα αναφέρεται στην εκπομπή Ready Steady Cook, η οποία και έκανε την εμφάνισή της στο BBC το 1994 και διέγραψε λαμπρή πορεία στους τηλεοπτικούς δέκτες ως και το 2010.

ADVERTISING

Δείτε ένα τρέιλερ από την παλιά εκείνη εκπομπή του MEGA:

Σε κάθε επεισόδιο, δύο διαγωνιζόμενοι επιλέγουν πέντε υλικά και μαζί με δύο επιτυχημένους σεφ δημιουργούν ένα μενού, κόντρα στον χρόνο.  Κατά τη διάρκεια της «μάχης», ο Άκης επισκέπτεται τις δύο κουζίνες, κάνει ερωτήσεις στους παίκτες, δίνει συμβουλές, αλλά κρατά και το χρονόμετρο.

Στην εκπομπή μας οι συμμετέχοντες θα ανταγωνίζονται, αλλά θα κερδίζουν όλοι!

«Τη μαγειρική πρέπει να την απολαμβάνεις. Με παρέα. Με αγαπημένους ανθρώπους. Στην εκπομπή μας οι συμμετέχοντες θα ανταγωνίζονται, αλλά θα κερδίζουν όλοι!» δηλώνει ο Άκης Πετρετζίκης  «Χαίρομαι που επιστρέφω στην τηλεόραση. Το ”Ready, Steady, Cook” ήρθε για να μείνει!» 

Η τελική ετυμηγορία ανήκει στο κοινό που βρίσκεται στο στούντιο. Η νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται μετά από ψηφοφορία και ο «γευστικός πόλεμος» ολοκληρώνεται.  Κερασάκι στην τούρτα, η δοκιμασία-έκπληξη μεταξύ των σεφ και του παρουσιαστή, αλλά και οι απαντήσεις του Άκη Πετρετζίκη σε ερωτήσεις των τηλεθεατών. 

Το «Ready, Steady, Cook», με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 8 Μαΐου στις 15.50.

SHARE:

24Media Network