Ο Αντώνης Ρέμος καλωσόρισε το 2021 με ένα μεγάλο πάρτι

Ο Αντώνης Ρέμος καλωσόρισε το 2021 με ένα μεγάλο πάρτι
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά στο MEGA

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά ήταν οι οικοδεσπότες του μοναδικού εορταστικού πάρτι στο τελευταίο για το 2020 «Σπίτι με το MEGA».

Στο τελευταίο «Σπίτι με το MEGA» ο Αντώνης Ρέμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι του υποδέχτηκαν το 2021 πολύ κέφι και χαμόγελο.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα που ετοίμασε το MEGA για αυτή την διαφορετική παραμονή Πρωτοχρονιάς περιλάμβανε τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Η Ρούλα Κορομηλά, συνοδοιπόρος στο μουσικό αυτό ταξίδι καλωσόρισε αγαπημένους καλλιτέχνες και όλοι μαζί έστησαν ένα μεγάλο πάρτι.

«Εσένα σε ταξιδεύει η καρδιά ή η λογική;» ρώτησε η Ρούλα Κορομηλά τον Αντώνη Ρέμο.

«Εμένα με πάνε οι μουσικές και οι μελωδίες. Ο χτύπος της καρδιάς βγάζει και αυτός μια νότα. Και όταν αυτή συντονίζεται με κάποια όργανα όπως το κλαρίνο. τότε κλείνεις τα μάτια σου και σε ταξιδεύει σε μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το κλαρίνο του» απάντησε ο τραγουδιστής και άφησε τη σκηνή στον σπουδαίο μουσικό.

Ανάμεσα στις σπουδαίες του επιτυχίες, ο Αντώνης Ρέμος δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει και το διαχρονικό «Τρέμω τη μέρα που χαράζει».

Αντώνης Ρέμος και Κώστας Μακεδόνας συγκλόνισαν ερμηνεύοντας κομμάτια που έχουν γράψει Ιστορία στην ελληνική μουσική.

Από το «Δεν υπάρχει ευτυχία» και το «Αχάριστη», στο «Αν κάνω άτακτη ζωή», το «Πυρετός» και το «Υπάρχω».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα