Ο Ευθύμης Ζησάκης μιμείται έναν Σάκη Ρουβά με “χαλασμένη αναλογία”

Ο Ευθύμης Ζησάκης μιμείται έναν Σάκη Ρουβά με “χαλασμένη αναλογία”

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή του YFSF ντυμένος σαν τον γνωστό αστέρα της ποπ, τραγούδησε το "Έλα μου" και χόρεψε ξέφρενα.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το “Your Face Sounds Familiar” κι ανάμεσα στις στιγμές που σχολιάστηκαν ήταν όταν ο διαγωνιζόμενος Ευθύμης Ζησάκης υποδύθηκε τον Σάκη Ρουβά.

Ο ηθοποιός (ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα μέσα από τις δουλειές που… τον άφηναν η μία μετά την άλλη) εμφανίστηκε στη σκηνή του YFSF ντυμένος σαν τον γνωστό αστέρα της ποπ, τραγούδησε το «Έλα μου» και χόρεψε ξέφρενα.

Όχι τόσο ξέφρενα, όσο θα ήθελε ο Αλέξης Γεωργούλης που σχολίασε λίγο αργότερα από τη θέση του κριτή: «Ήταν πολύ ωραία η υποκριτική σας δεινότητα, πιάσατε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία από το βίντεο που είδαμε και μας δώσατε αμέσως να καταλάβουμε για πιο χαρακτήρα μιλάμε. Μετά όμως που μπήκαμε στο τραγούδι, ουσιαστικά εκεί είναι που πέφτει το ξύλο περισσότερο με τον Σάκη Ρουβά. Ξεκίνησες πάρα πολύ ωραία με το σάλτο, αλλά εάν παρατηρούσες το βίντεο μέχρι το τέλος είναι σαν να είναι μοτεράκι, δεν το αφήνει κάπου. Είναι σαν να μην ήθελες να το πάρεις, γιατί φαίνεται ότι το είχες. Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί πέρασες από τη μια μεριά στην άλλη ενώ η κάμερα ήταν συνέχεια επάνω σου; Έπεφτε η ενέργεια του, ήταν σαν να άλλαζε τέμπο. Για να κλείσω μου άρεσες πάρα πολύ το διασκεδάσαμε όμορφα, θα σας πάρουμε τηλέφωνο».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης. η Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Σταρόβας από την άλλη εντόπισαν το πρόβλημα σε αυτή την εμφάνιση του YFSF στο φωνητικό κομμάτι που δεν πλησίασε εκείνο του κορυφαίου Έλληνα star…

«Με τη φωνή είχαμε ένα θεματάκι, ήταν αρκετά χαμηλά. Όσον αφορά στην κίνηση, υπήρχαν στιγμές που θύμησες τον Σάκη, υπήρχε βέβαια μια υπερβολή περισσότερο, θα ήθελε μια ισορροπία. Κατά τα άλλα είναι ok» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η Μιμή Ντενίση στην κριτική της είπε: «Επειδή του Σάκη είναι κάτι φυσικό, που έρχεται από μέσα του αυτή η κίνηση, φορτσάρισες για να την κάνεις και επειδή είσαι αθλητής και το έχεις, ίσως κάποιες στιγμές έγινε πιο πολύ από ότι θα έπρεπε, αλλά είχε πολύ ενέργεια, είχε στιγμές που θύμισαν τον Σάκη και πιστεύω ότι ήταν μια καλή προσπάθεια, γιατί και ο Σάκης είναι μια ειδική περίπτωση.»

Τέλος ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε τα εξής: «Εγώ δεν βρήκα υπερβολική την κίνηση, θεωρώ ότι και ο Σάκης είναι επίσης πληθωρικός, απλά νομίζω ότι χάλασε η αναλογία γιατί δεν τα πήγες καλά φωνητικά. Και ο Σάκης κινείται πάνω κάτω ασταμάτητα, αλλά τραγουδάει κιόλας. Αλλά εγώ ξέρω τον Ευθύμη ότι φωνητικά θα μπορούσε να δουλέψει και επαγγελματικά σαν τραγουδιστής.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα