Σοκάρει ο Γαλακτερός: “Στο Survivor βρήκα ένα σάντουιτς με μυρμήγκια στα σκουπίδια και το έφαγα”

Σοκάρει ο Γαλακτερός: “Στο Survivor βρήκα ένα σάντουιτς με μυρμήγκια στα σκουπίδια και το έφαγα”
O Παύλος Γαλακτερός στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» Glomex

Ποιος κανόνας των πέντε δευτερολέπτων; Ο Παύλος Γαλακτερός αποκαλύπτει πως έφαγε τροφή από τα σκουπίδια και μάλιστα, όπως σημειώνει, είχε μέσα και "πρωτεΐνη"!

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός που βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor.

Απαντώντας στην ερώτηση του Θέμη εάν έκλεψε ποτέ φαγητό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Παύλος όχι μόνο παραδέχτηκε πως το έκανε, αλλά περιέγραψε ότι το “κλεμμένο” του ήταν ένα σάντουιτς που βρήκε στα σκουπίδια γεμάτο μυρμήγκια.

“Ναι έκλεψα. Είχα βρει στα σκουπίδια φαγητό, το πήρα και το έφαγα. Το είχα δει πεσμένο κάπου, που θεωρείται σκουπίδια γιατί το χτυπούσε ο ήλιος. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα σάπιο σάντουιτς. Το είχα βρει κάτω, ήταν μέσα σε μια συσκευασία, την άνοιξα και το πήρα. Είχε και ένα δωράκι αυτό το σάντουιτς, λίγη πρωτεΐνη… Είχε πολλά μυρμήγκια μέσα! Δεν το έφαγα μόνος μου. Το μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο”, είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γαλακτερός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα