Ο Λάκης Γαβαλάς αποχωρεί από το My Style Rocks και εξηγεί γιατί

Ο Λάκης Γαβαλάς αποχωρεί από το My Style Rocks και εξηγεί γιατί
Λάκης Γαβαλάς Instagram (lakis.gavalas)

Με χιούμορ και αισιοδοξία ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα καθίσει φέτος στην καρέκλα του κριτή στο γνωστό ριάλιτι μόδας "My Style Rocks".

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λάκης Γαβαλάς επιβεβαίωσε την αποχώρηση από την εκπομπή “My Style Rocks“, εξηγώντας μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο με χιούμορ και αισιδοξία τους λόγους της απόφασης αυτής.

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά:

Αγαπημένοι μου ακόλουθοι καλησπέρα… Μια είδηση σας τάραξε σήμερα αυτή του ότι δεν θα καθίσω στην καρέκλα του κριτή στο My Style Rocks αυτήν την σεζόν και είχα αρκετά DM για διευκρινήσεις… Ναι λοιπόν είναι γεγονός. Λόγω αρχικά κάποιων θεατρικών υποχρεώσεων που τυγχάνει να συμπίπτουν με το σόου, αλλά και οι συνθήκες κορονοϊου κλπ με κάνουν να αντικατασταθώ με τον φίλο μου και καταξιωμένο φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο αλλά και γνώστη του σόου μιας και ξαναυπήρξε κριτής του. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με την γλυκιά Έλενα Χριστοπούλου και τον ενσωματωμένο με το σόου αγαπημένο Στέλιο Κουδουνάρη, θα είναι κάτι που κανένας τηλεθεατής δεν πρέπει να χάσει. Για αυτούς που αναρωτιόνταν τι θα φορούσα στο πρώτο γύρισμα, ιδού εδώ σε αυτήν την φωτογραφία… Καλή επιτυχία σε όλες τις διαγωνιζόμενες… 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα