Ο Μποτρίνι έβγαλε τα μαχαίρια για το Hell's Kitchen: 'Ειλικρινά ντρέπομαι'

Ο Μποτρίνι έβγαλε τα μαχαίρια για το Hell's Kitchen: 'Ειλικρινά ντρέπομαι'

Στην αντεπίθεση πέρασε ο γνωστός σεφ, για όσους του καταλογίζουν ότι πετάει στα σκουπίδια φαγητό στην εκπομπή που παρουσιάζει, αντί να το προσφέρει σε άστεγους

Με μία φορτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι στο Hell's Kitchen τα φαγητά που δεν του αρέσουν καταλήγουν στα σκουπίδια, αντί να δίνονται σε ανθρώπους που πεινάνε.

Ο βραβευμένος μάγειρας ξεσπάει στην ανάρτησή του για όσα του έχουν καταλογιστεί, τονίζοντας ότι "οι συνάνθρωποί μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι". Χωρίς δε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τονίζει πως ότι καλό και χρήσιμο περισσεύει, τόσο από φαγητό, όσο και από πρώτες ύλες, αξιοποιείται. Χαρακτηρίζει, τέλος, "'έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς τροφή.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μποτρίνι:

"Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν.

Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;

Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.

Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν".

Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν. Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος; Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή. Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι ατάκες του Μποτρίνι που 'πάγωσαν' τους παίκτες και τις φωτιές του Hell's Kitchen

Αυτό είναι το νέο εστιατόριο για το οποίο μιλά η Αθήνα

Hell's Kitchen: Ο Μποτρίνι βάζει φωτιά στην ελληνική τηλεόραση

SHARE:

24Media Network