Ο νικητής του ‘Βρετανία Έχεις Ταλέντο’ “ήταν ανάπηρος πολύ πριν γίνει της μόδας”

Ο νικητής του ‘Βρετανία Έχεις Ταλέντο’ “ήταν ανάπηρος πολύ πριν γίνει της μόδας”
Ο Lost Voice Guy πανηγυρίζει για την ανακοίνωση στο "Βρετανία Έχεις Ταλέντο" που τον αναδεικνύει νικητή BGT

Ο Lost Voice Guy με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ κέρδισε τις καρδιές των Βρετανών. Η απίστευτη γκάφα του παρουσιαστή του show

Ο μεγάλος τελικός του Βρετανία Έχεις Ταλέντο είχε αυτή τη χρονιά μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Για πρώτη φορά το έπαθλο του νικητή πηγαίνει σε έναν κωμικό, έπειτα από 12 χρόνια επάθλων σε τραγουδιστές, περφόρμερ και χορευτές.

Ο “Lost Vοice Guy” (ο άνθρωπος που έχασε τη φωνή του) είναι ο 37χρονος που κέρδισε κοινό και επιτροπή και παρέλαβε το βραβείο 250.000 βρετανικών λιρών, αλλά και την δυνατότητα να παρουσιάσει το Stand Up Commedy που ετοιμάζει ενώπιον της βασίλισσας της Αγγλίας.

Ο Lee Ridley, όπως είναι το πραγματικό του όνομα πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, η οποία και του έχει στερήσει την ικανότητα να μιλά. Ετοιμάζει τις εμφανίσεις του με την βοήθεια “synthesiazer”, στο οποίο πληκτρολογεί όλα όσα θέλει να πει στο κοινό και τα μεταδίδει με το πάτημα ενός κουμπιού στο τάμπλετ που έχει πάντα μπροστά του επί σκηνής.

Ο μεγάλος νικητής αυτοσαρκάζεται ιδιαίτερα όταν βρίσκεται στη σκηνή, ενώ περνά συνεχώς μηνύματα με τα χαρακτηριστικά μπλε μπλουζάκια που φορά. Στον τελικό της Κυριακής το μπλουζάκι του έγραφε “είμαι ανάπηρος πολύ πριν αυτό γίνει της μόδας”.

Σε δηλώσεις του πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, σχολίαζε πως όταν βρίσκεται στη σκηνή, αισθάνεται πως βρίσκει ξανά τη φωνή του, ενώ εξηγεί πως είναι υπέροχο το συναίσθημα του να κάνεις τον κόσμο να γελά.

“Με ρωτούν συχνά γιατί θέλω να βάλω τον εαυτό σε μια θέση όπου όλοι θα γελούν μαζί μου. Η απάντηση είναι πως αυτό μου συμβαίνει κάθε μέρα. Τουλάχιστον τώρα είμαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Επιπλέον θέλω να γίνω διάσημος” σχολιάζει προκαλώντας προς στιγμή παγωμάρα στο κοινό, που στη συνέχεια ξεσπά σε χειροκροτήματα. Στο νούμερο που παρουσίασε στον τελικό, εμφανίστηκε με μώλωπες και τσιρότα στο πρόσωπο. Όπως εξήγησε με εξαιρετικό χιούμορ, βρέθηκε σε ένα μπαρ πριν τον τελικό για να γιορτάσει την πρόκρισή του. “Όλοι ήθελαν να με κεράσουν ένα ποτό για την επιτυχία μου και πριν προλάβω να τους γράψω ‘όχι’ στο τάμπλετ, μου είχαν ήδη φέρει το κέρασμα” σχολιάζει περιπαικτικά.

Δείτε το act του κωμικού:

“Σκεφτόμουν αρχικά να δηλώσω συμμετοχή στο X-Factor, μόνο και μόνο για να δω τα πρόσωπά τους όταν αντιληφθούν πως δεν μπορώ στην πραγματικότητα να τραγουδήσω… ή να χορέψω… ή να μιλήσω!” σημειώνει σε άλλο σημείο της εμφάνισης που του χάρισε τη νίκη.

“Ελπίζω να γελάσατε με την καρδιά σας με έναν ανάπηρο. Αντίο σας” ανέφερε πριν αποχαιρετίσει το κοινό με μια ακόμη γερή δόση αυτοσαρκασμού.

Από το show που μετρά 12 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Βλέπετε ο παρουσιαστής Ντέκλαν Ντόνελι κάλεσε τον μεγάλο νικητή κοντά του, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Αφού του ζήτησε να τους αναφέρει τα πρώτα συναισθήματα έστρεψε το μικρόφωνο προς το μέρος του “The Lost Voice Guy”, για να το τραβήξει αμήχανα προς το μέρος του. Η κίνηση προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων ανθρώπων στο twitter, αφού φυσικά ο κωμικός δεν θα μπορούσε να μιλήσει στο μικρόφωνο.

Δείτε την ανακοίνωση του νικητή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα