Ο Παράδεισος των κυριών: Έκανε πρεμιέρα και το Twitter βρήκε ήδη το νέο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι

Ο Παράδεισος των κυριών: Έκανε πρεμιέρα και το Twitter βρήκε ήδη το νέο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι
Παράδεισος των κυριών Instagram@paradeisos_alphatv

Νούμερο ένα trend στο Twitter έγινε η νέα σειρά του Alpha, "Ο Παράδεισος των κυριών", η οποία έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (19/09).

Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα σειρά του Alpha, “Ο Παράδεισος των κυριών“, η οποία έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (19/09) και από τα πρώτα λεπτά της προβολής της κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών όσο και των χρηστών του Twitter που το έκαναν νούμερο ένα trend στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στην ατμόσφαιρα της σειράς και στην 60’s αισθητική, ωστόσο την παράσταση έκλεψαν οι ηθοποιοί Ευαγγελία Συριοπούλου και Αργύρης Πανταζάρας με τους χρήστες του Twitter να βρίσκουν ήδη το νέο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι αναφορές και στον “Σασμό“, όπου πρωταγωνίστηκαν στον α’ κύκλο ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, υποδυόμενοι τον πατέρα και τον γιο.

Η υπόθεση

Η δραματική σειρά εποχής του Alpha, “Ο Παράδεισος των κυριών”, είναι μια φιλόδοξη υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια. Μας ταξιδεύει στα 60’s και, συγκεκριμένα, σε ένα πολυκατάστημα γυναικείων ειδών με ανθρώπους χαμογελαστούς, σκυθρωπούς, μακιγιαρισμένους, καθωσπρέπει.

Ωστόσο, πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του “Παραδείσου” κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες. Οι ζωές των πρωταγωνιστών σε πρώτο πλάνο, στη βιτρίνα, φαντάζουν ευτυχισμένες και γεμάτες, τι συμβαίνει όμως όταν το πολυκατάστημα κλείνει και οι ζωές αυτές κλείνονται στα σπίτια τους;

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης, Γωγώ Μπρέμπου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα