O “Τζο” του Milky Way “γκρεμίζει” το ομοφοβικό αφήγημα (κάθε) Βελόπουλου

Διαβάζεται σε 2'
O “Τζο” του Milky Way “γκρεμίζει” το ομοφοβικό αφήγημα (κάθε) Βελόπουλου
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος Glomex - Mega Tv

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στους γονείς ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών. Τι είπε για τον ρόλο του στο “Milky Way”.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου, Milky Way, που κάνει πρεμιέρα στο Mega απόψε στις 23:10.

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον Τζο, ένα queer gay αγόρι το οποίο μετακομίζει σε μια επαρχιακή πόλη.

Καλεσμένος στο “Mega Καλημέρα”, το πρωί της Πέμπτης, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δική του προσωπική ιστορία, όταν ως παιδί δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που οι άλλοι του χρέωναν ως «λάθος», απλά επειδή από τη φύση του ήταν περισσότερο θηλυπρεπής από τα άλλα αγόρια της ηλικίας του.

Ο ίδιος “γκρεμίζει” το γνωστό ομοφοβικό αφήγημα, ότι δηλαδή δεν είναι σωστό να βλέπουμε τέτοιους χαρακτήρες στην ελληνική τηλεόραση, κάτι που εξέφρασε και ο Βελόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι το Mega, μέσω του Milky Way “θα εκπορνεύσει” τα ελληνόπουλα

«Οι γονείς μου δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί να πω την αλήθεια. Όταν δεν υπάρχει τόσο αποδοχή από την οικογένεια, αποφασίζεις να πας παρακάτω στη ζωή σου και να βρεις ανθρώπους που να μπορούν να σε υποστηρίξουν για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

«Ως gay αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια -από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα- υπήρχε μεγάλο θέμα γιατί θα έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που περπατάω, που μιλάω, έπρεπε να «συμμορφωθώ», να υπάρχω με έναν τρόπο που ήταν αρεστός σε κάποιους. Όταν οι άλλοι σου λένε ότι κάνεις κάτι λάθος κι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος… Όταν κάτι σου βγαίνει από μέσα σου φυσικά και κάποιος σου λέει είναι λάθος πρέπει να το αλλάξεις, σε μικρή ηλικία δεν καταλαβαίνεις γιατί… Όταν ήμουν μικρός θεωρούσα ότι μάλλον είμαι χαλασμένος, ότι κάτι πάει λάθος με μένα», τόνισε στη συνέχεια.

«Οι γονείς να ακούνε τα παιδιά τους. Δεν πρέπει να προσπαθούμε να τα βάλουμε στον “ίσιο δρόμο”. Όλες οι σεξουαλικότητες δεν έχουν τίποτα κακό. Δεν κινδυνεύει κανείς. Όλα έχουν τη δική τους ομορφιά», κατέληξε ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα